Welke opleidingen volg je in 2023 als ambitieuze finance professional?

SBM slaat de handen in elkaar met Financial Media, uitgever van CFO magazine

De rol van een finance pro verschuift tegenwoordig meer en meer van verantwoorden naar sturen. Dat vraagt om andere vaardigheden, terwijl ook harde kennis van finance noodzakelijk blijft. Om aan deze nieuwe realiteit tegemoet te komen, slaat SBM voorjaar 2023 de handen in elkaar met Financial Media, uitgever van CFO magazine

Jagen op andere vaardigheden voor de nieuwe financiële realiteit 

Er waait al een tijd een stevige wind door financiële departementen: Europa kiest resoluut voor een duurzame wereldeconomie; robotics, automatisatie en AI zijn aan een sterke opmars bezig; en big data is here-to-stay. Hierdoor verschuift de financiële rol van verantwoorden naar sturen. Dat vraagt om andere vaardigheden, terwijl harde kennis van finance noodzakelijk blijft. 

Het resultaat? 

Om aan die veranderende realiteit tegemoet te komen, sloeg SBM de handen in elkaar met Financial Media, uitgever van CFO Magazine. Het resultaat? Een prachtig huwelijk dat leidde tot negen hands-on dagtrainingen over zeer actuele topics. Allen zijn gericht op finance professionals met de ambitie om aan de top te raken/blijven van hun specifieke vakgebied. Ook wie zich wil ontwikkelen in een leidende rol in de finance functie, is bij ons aan het goede adres. 

Negen trainingen met de ambitie om aan de top te blijven van uw vakgebied. Ook als u zich wil ontwikkelen in een leidende rol in de finance functie, bent u bij ons aan het goede adres. 

Praktische opleidingen? Graag!

SBM zet al jaren, met succes, in op vormingen met de juiste mix qua theorie en praktijk. Zo worden al onze opleidingen steeds door ervaren vak experten gedoceerd. Nieuw in deze samenwerking is de (live) praktijkgetuigenis van een vooraanstaande CFO. Met andere woorden, cursisten keren huiswaarts met concrete handvaten én een waardevolle blik achter de schermen.

Nieuwsgierig? Slechts één adres: www.sbm.be/financialmedia.
 

Voordelige abonnementsformule

Alle 9 trainingen volgen? Kan u niet kiezen? Wenst u andere medewerkers afvaardigen naargelang de opleiding? Dat kan met het abonnement. Schrijf u in voor het totaaltraject aan een voordelig tarief. Het digitale opleidingsmagazine voor finance pro's doorbladert u hier.

Kiezen voor SBM, da’s kiezen voor:
•    Echte vakexperten als docenten 
•    Sterke mix van praktijk en theorie om optimaal bij te leren 
•    Praktijkgetuigenissen van CFO's 

 

U wenst meer info? Of u zoekt een nieuwe finance opleiding op maat?  Contacteer Els Vanacker, Business Developer Finance

Finance opleidingen i.s.m. Financial media