Opleidingen op maat van uw werknemers

Op zoek naar een opleiding die de perfecte match is met de unieke uitdagingen en ambities van uw bedrijf? Een gepersonaliseerde opleiding die niet alleen uw werknemers op één lijn zet, maar ook een tastbare Return on Investment (ROI) biedt? En bovendien nog uw marktpositie verder verstevigt?

Drie keer ja? 

Klaar voor uw individueel traject?

Ga meteen voor meer leerimpact en flexibiliteit met een traject op maat.

Voordelen

Waarom u kiest voor een incompany opleiding

  1. Flexibiliteit: Bepaal het tijdstip, de locatie én de lesmethoden. De opleidingen kunnen ook in-house plaatsvinden, waardoor u op reistijd en verplaatsingskosten bespaart.
     
  2. Relevantie: Kies voor een gepersonaliseerde opleiding uit onze 19 actieve domeinen. Daarbij bepaalt u zelf de leerinhoud en doelstellingen op basis van uw opleidingsnoden.
     
  3. Subsidies: Doe een beroep op de kmo-portefeuille of op de subsidies van onze sectorfondsen om uw bedrijfsopleidingen te financieren. Bovendien betaalt u per opleiding, niet per deelnemer.

 

Traject

Hoe verloopt uw bedrijfsopleiding op maat?

SBM_Op_maat_traject_mobiel_2.png

Actief in 19 domeinen

Profiteer van de vakkennis van onze docenten

SBM zoekt voor u de docent die het beste aansluit bij uw opleidingsnoden. Hierbij doen we een beroep op ons netwerk van meer dan 2000 docenten. Stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied!

We zijn actief in maar liefst 19 domeinen wat resulteert in een uiterst breed opleidingsaanbod.

Klaar om uw zakelijke horizon te verbreden?

 

Cases