Afsluiting opleiding met netwerkmoment en bijzondere erkenning voor topstudenten

Uitblinkers cursisten Preventieadviseur niveau 2 gehuldigd tijdens terugkommoment

time icon 1 min
laureaten preventieadviseur

Kersverse preventieadviseurs worden in de bloemetjes gezet

Het terugkommoment voor de Preventieadviseurs niveau 2 op 11 januari 2024 was een geslaagd event op campus Ten Briele. Dit tweejaarlijks momentum in januari en juni brengt alle afgestudeerden, docenten en promotoren samen voor een inspirerende dag vol kennisuitwisseling én erkenning van uitzonderlijke prestaties.

Getuischrift preventieadviseur wordt gevierd met een drink

In januari werd een nieuwe lichting Preventieadviseurs gevierd, die eind vorig jaar (2023) met succes hun mondeling examen aflegden en hun eindwerk verdedigden. 
De laureaten werden in de bloemetjes gezet tijdens een feestelijk moment, waar voorzitter van de Club Preventieadviseurs, Bernard Van Herzeele, hen persoonlijk feliciteerde en het felbegeerde getuigschrift overhandigde.

preventieadviseurs
preventieadviseur

Laureaten januari 2024

Curisten Vincent Covemaeker en Mathieu Lammertyn vielen dit jaar extra in de prijzen. Hun eindwerken sprongen eruit en kregen erkenning voor hun kwaliteit en relevantie.


•    Vincent Covemaeker
Promotor: Koenraad Sohier
•    Mathieu Lammertyn
Promotor: Lieven Verhaeghe

.

Het eindwerk voor preventieadviseur draagt bij aan het verbeteren van veiligheid en welzijn

Met deze erkenning worden hun inspanningen en die van hun promotoren extra in de verf gezet. Hun projecten hebben bijgedragen aan het verbeteren van veiligheid en welzijn in hun respectievelijke werkdomeinen.
Het terugkommoment is echter niet alleen een prijsuitreiking. Het is ook een moment van netwerken, bijpraten met collega's en het opdoen van nieuwe kennis en inzichten. Alle 64 aanwezige cursisten, promotoren en docenten genoten van een gezellige sfeer en keerden tevreden huiswaarts, vol inspiratie voor de toekomst. Een welgemeende proficiat aan alle afgestudeerden en laureaten voor hun volharding en toewijding!

preventieadviseur