Verover de harten van uw (potentiële) klanten

Start 2 social media 4 business!

time icon 3 min

Miljoenen mensen kijken dagelijks naar hun (telefoon)scherm. Een strategische aanpak is van primordiaal belang. We stelden docent-expert Cengiz Hacioglu 2 vragen.

Cengiz, wat houdt deze opleiding in? 

Online aandacht is schaars goed en focus zelfs pure luxe. Als we in het vizier willen komen van onze potentiële klant moeten we verrassend en vooral relevant uit de hoek komen. Tijdens deze training ligt de focus op hoe we ons verhaal kunnen brengen in Facebook-, Instagram-, Twitter- en/ of LinkedIn-“taal”. Elk medium heeft haar specifieke gebruiken en het is belangrijk dat we hier als merk/bedrijf/ organisatie rekening mee houden. Social media is 20% technische kennis en 80% emotie. Die technische kennis is de “easy part”. Voor de andere 80% moeten we dieper graven en de essentie van onze diensten en meerwaarde op een korte & krachtige manier in diverse social media posts gieten. De cursisten worden mee genomen in het denkproces voor de opbouw van diverse type posts zodat ze nadien zelf aan de slag kunnen gaan. 

Waarom geef jij de voorkeur aan een maatopleiding?

Bij de opmaak van elke opleiding op maat wordt de website en alle social media kanalen gecheckt zodat er concrete tips op maat van het bedrijf kunnen uitgewerkt worden. Door concreet te werken met specifieke voorbeelden voor de onderneming/organisatie wordt heel snel interactie met de cursisten gecreëerd. Heel zelden krijgen medewerkers de taak om zich enkel en alleen om social media beheer te bekommeren. Vaak is het een extra taak en daarom is het belangrijk dat er tips & tricks uitgewerkt worden om dit op een zo efficiënt mogelijke manier te doen.

 

Tevreden klantorganisaties

“Schitterend! Heel veel pratische tips op maat van ons bedrijf. Tal van aangereikte tools om mee aan de slag te gaan."
Ann Redant – CVO Leerstad, adjunct-directeur

“Zeer interessante opleiding, veel bijgeleerd! Ook erg motiverend om aan de slag te gaan.”
Sally Dekeyser – CVO Leerstad, vakleerkracht. 

 

Meer informatie over deze maatopleiding? Contacteer SBM voor een social media-opleiding op maat.