AI-sessie op de VOV-beurs door expert en docent Mathias Vermeulen

Maak kennis met SBM op de VOV-beursvloer

time icon 3 min
Foto

Maak kennis met SBM op de VOV-beursvloer

Breng een bezoekje aan de SBM-stand n° 1108 op de VOV Beurs en geniet van een volledige dag netwerken, kennis uitwisselen, beleving, live podcasting en meet & greets.

De VOV Beurs is de vakbeurs voor iedereen die zich bezighoudt met leren en het ontwikkelen van individuen, teams en organisaties. De editie van dit jaar vindt plaats op 4 juni in het ICC te Gent en staat in het teken van ‘Connecting L&D’. Ook wij ontbreken er dit jaar terug niet als standhouder.

Ticket

Als VOV-lid hebt u gratis toegang mits registratie. Bent u geen lid, dan kan u met de SBM-kortingscode "SBMBEURS2024" 15% korting verkrijgen bij uw inschrijving
Met het toegangsticket voor de beurs kan u het congres bijwonen tijdens de VOV-beurs én kan u ook al de week vóór het VOV-event al enkele gratis webinars* meepikken. Het overzicht van de webinars en meer details over de programmatie kan u consulteren na uw registratie als beursbezoeker.

AI-sessie op de VOV-beurs door expert en docent Mathias Vermeulen 

AI expert Mathias Vermeulen neemt u mee voor een ritje op de AI-sneltrein. Welkom op zijn live beurssessie op 4 juni van 14u40 tot 15u, in de Guislainzaal in het ICC te Gent.
Er zijn maar 40 zitjes ter beschikking tijdens de beurs, een snelle registratie voor deze sessie is dus aan te raden nadat u zich inschrijft als VOV-beursbezoeker. 

Mathias Vermeulen
project management

Gratis webinar voor de beursbezoeker op 31 mei over “Excellent projectmanagement: een must voor elke organisatie”

In de week voorafgaand aan de beurs zullen er - zoals bij de vorige editie - ook nog online webinars* plaatsvinden. Voor SBM voorziet gastspreker Jean-Pierre Dekocker op 31 mei (09u30-10u30) het gratis webinar “Excellent projectmanagement: een must voor elke organisatie”. Nadat u zich inschrijft voor de VOV-beurs kan u intekenen op dit gratis webinar.


Wat mag u verwachten van dit webinar? 

Vandaag is een excellent beheer van alle projecten in een organisatie van essentieel belang. Maar een excellent beheer vereist evenwel heel diverse competenties van de projectleider/manager. Niet alleen het perfect technisch beheer van projecten, maar ook de persoonlijke interacties met alle stakeholders (o.a. alle teamleden, klanten, leveranciers, maar ook belangenverenigingen,....) dragen bij tot een succesvol project. Tijdens het webinar hoort u binnenkort meer over de voordelen en valkuilen van projectmanagement alsook de evoluties die deze discipline vandaag doormaakt.


Programma

  • Projecten en excellent Projectmanagement

  • Stakeholder beheer

  • Belang van een eigen en aangepaste methodologie

  • Voordelen en valkuilen van projectmanagement

  • Evoluties in projectmanagement