Opening nieuwe opleidingscampus aan De Loop in Gent

SBM, Escala en Portilog openen nieuwe campus in Gent

time icon 2 min

Donderdag 18 maart was een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van de Groep Syntra West. De groep tekende dan een langlopende huurovereenkomst voor de nieuwe vestiging in Gent.
Vanaf oktober resideren SBM, Escala én Portilog (allen dochters van de Syntra West groep) er nu in de gloednieuwe locatie ‘NETWORKS TWO’.  
Met een versterkte ambitie om er met deze merken verder te groeien in Vlaanderen.
Een visibele campus in regio Gent is dan ook strategisch, commercieel en organisatorisch noodzakelijk om deze ambitie te realiseren.

Er werd gekozen voor deze locatie, een nieuwe ontwikkeling op The Loop te Gent, voor haar prominente en centrale B2B-ligging.
Negen lokalen krijgen er een state-of-the-art inrichting met o.a. smartboards, die beantwoorden aan de nieuwste digitale vereisten. Klanten zullen er beschikken over 86 parkeerplaatsen via parking A1 aan Flanders Expo én de nabijheid van het openbaar vervoer.

De gloednieuwe campus is een extra boost voor de ontplooiing van de activiteiten.
Met dank aan collega campusverantwoordelijk Gent:  Jan Van Huffel.  Dankzij zijn verbeten inzet maakt de groep naadloos een flinke doorstart met de Vlaamse opleidings- en begeleidingsactiviteiten.

Campus Gent,  gebouw NETWORKS TWO, Raymonde de Larochelaan 13, 9051 Gent