Over ons

Om uw groeiambities waar te maken kan u vertrouwen op SBM. Wij zijn niet alleen een B2B opleidingsverstrekker binnen de groep Syntra West, maar ook een onderlegde bedrijfsadviseur.

Samen gaan we aan de slag om de groei van uw bedrijf en de talenten en competenties van uw medewerkers ten volle te stimuleren. 

Meer dan 2000 trainers en coaches en een team van gespecialiseerde productontwikkelaars zorgen voor de integrale aanpak van talent- en competentieontwikkeling. Onze gezamenlijke doelstelling is uw business beter en sterker te ontwikkelen. Met onze hands-on-mentaliteit zijn wij thuis in alle kennisdomeinen. Onze tools op maat zorgen voor meetbare resultaten, voor iedereen in uw bedrijf. Van management tot medewerker. 

Ruim aanbod

Open kalenderopleidingen

Naast incompany trainingen op maat biedt SBM ook open kalenderopleidingen aan in diverse kennisdomeinen.

Samen gaan we aan de slag om de specifieke noden van uw bedrijf in kaart te brengen, om een sterk opleidingsplan uit te tekenen en om dit plan ook daadwerkelijk uit te voeren. Zo stimuleren we samen ten volle de groei van uw bedrijf en de ontwikkeling van de talenten en competenties van uw medewerkers.

Onze Qfor accreditatie

Kwaliteitslabel

Logo QForMet trots werd opnieuw het Qfor-label behaald, een erkenning voor onze voortdurende toewijding aan kwaliteit en uitmuntendheid in al onze opleidingen en diensten. Dit onafhankelijke kwaliteitskeurmerk bevestigt onze voortdurende inspanningen om klanttevredenheid, professionaliteit en continue verbetering te waarborgen.

Kwaliteit verzekerd

ISO 9001:2015

Logo QForDe Syntra Westgroep waar Escala deel van uitmaakt samen met Syntra West en SBM is ISO 9001:2015 gecertificeerd. Deze norm benadrukt het belang van de wensen van de klant, van kwaliteit en van continue ontwikkeling. Door processen en prestaties te verbeteren, voldoet onze organisatie beter aan uw behoeften.