U bent zaakvoerder, ondernemer of manager?

Human capital met hoog rendement

Als bedrijfsleider wilt u voortdurend de performantie van uw onderneming verhogen. Hierbij heeft uw menselijk kapitaal een onschatbare waarde. Laat het - samen met SBM - optimaal renderen door uw sterke punten en deze van uw medewerkers verder te ontwikkelen, te verruimen en efficiënt in te zetten. De praktijkgerichte no nonsense aanpak van SBM zorgt ervoor dat u de extra kennis meteen en daadwerkelijk in uw onderneming kunt implementeren.

Investeer op uw maat

In functie van uw persoonlijke noden en behoeftes biedt SBM een bedrijfsoplossing die exact bij u past. Dit kan in de vorm van advies, coaching en training.

U kunt putten uit de kennis en de kracht van ons uitgebreid netwerk. Bovendien hebben we een indrukwekkende ploeg van docenten. Zo kunnen we een perfecte match garanderen tussen u en uw coach of trainer: iemand die niet alleen de gewenste kennis heeft maar die ook affiniteit heeft met uw bedrijfscultuur.

Financiële impuls

Via de kmo-portefeuille kunt u tot 40% besparen op uw advies- en opleidingskost. Door partnerships met diverse sectorfondsen, kunt u vaak over bijkomende middelen beschikken voor de uitrol van uw opleidingsinitiatieven.