Ze hebben er kaas van gegeten!

Club productiemanagers bezoekt Belgomilk

Op 17 mei l.l. trok collega Myriam met de ‘Club productiemanagers’ naar Belgomilk in Moorslede.  Dit filiaal van de Milcobel-groep produceerde vorig jaar meer dan 19.000 ton romige kaas: Brugge-kazen, Nazareth, bierkazen en andere kaasspecialiteiten.

Diverse kaasproductie

Productiemanager Steven Vynckier toonde hoe het bedrijf zorgt voor totale ketenbewaking. Niet eenvoudig als je bvb. weet dat per dag meerdere van de 80 kaasrecepten geproduceerd worden! Interessant om zien is dat meer of minder keuze en variëteit voor de klant ook meer of minder personeel met zich meebrengt. Het automatisch magazijn en het pekelproces tenslotte waren indrukwekkend. Het enorme pekelbad (zo groot als een zwembad!) is geautomatiseerd.  Er komt blijkbaar heel wat bij kijken om kaas op onze plank te krijgen.

 

U zou ook graag aansluiten bij deze clubformule? 
Contacteer Myriam Vlieghe, Commercieel coördinator SBM voor Veiligheid, milieu, productie, onderhoud, kwaliteit, logistiek en inkoop via myriam.vlieghe@sbm.be