Maak kennis met enkele cursisten uit het lerende netwerk ‘IedereenLEERT!’ van SBM.  

 

Zij volgden recent de training ‘Professioneel leidinggeven’.

"Ik nam deel aan de opleiding om mijn kennis leidinggevende technieken en modellen op te frissen en uit te breiden.  Maar ook om andere leidinggevenden te ontmoeten in de regio.  Deze extra persoonlijke kennis is bruikbaar in het bedrijfsleven en daarbuiten.
In uitdagende situaties zal het cursusmateriaal en de notities een basis vormen tot oplossing.  Sommige inzichten wijzigen ongetwijfeld mijn aanpak als leidinggevende.  Ik vond de lessenreeks onderbouwd, gestructureerd en interactief."

Diederik Claerhout | Deceuninck

 

"Ik neem deel aan de opleiding om mijn ambitie te tonen voor de toekomst.  Vele onderwerpen uit de training kunnen in de praktijk gebruikt worden. "

Tom Swimberghe | Sadef

 

"Ik volgde de opleiding om mij verder te ontwikkelen i.f.v mensen- en zelfkennis. En hoe dit in de praktijk om te zetten.  Om toekomstgericht te groeien.  Tijdens de opleiding met open dialoog konden we enkele mooie taken uitvoeren.  Niet te theoretisch.
Ik kan nu concreet aan de slag met deze opleiding. Veel nuttige tips gekregen."

Joeri Vanackere | LVD 


IedereenLEERT! netwerk

Het ‘Iedereen Leert!’ netwerk bestaat uit regionale clusters van bedrijven die samen opleidingen aanbieden aan hun medewerkers.

 

Win-win

De werkgevers financieren de opleidingen. De werknemers investeren hun vrije tijd. 
Beide partijen dragen dus wederzijds bij in de groei van kennis en vaardigheden.

Opleidingskalender

De regionale stuurgroepen bepalen in overleg de halfjaarlijkse opleidingskalenders. Het aanbod is heel divers: technische opleidingen, skills, verkoop, management, finance, persoonlijke vaardigheden, opleidingen welzijn en gezondheid, talen, informatica,… 
Zo vinden zowel de productiearbeider als de bediende of het kaderlid beslist wat hen persoonlijk boeit.  De deelnemende bedrijven verspreiden de opleidingskalender onder hun medewerkers. Zij zijn vrij om zich in te schrijven voor de trainingen.

Sluit de visie en de missie van ‘Iedereen Leert!’ aan bij die van uw bedrijf?

Welkom in ons lerend netwerk! Interesse? Contacteer SBM vrijblijvend voor een 1ste gesprek.