Voorzie nu in een opleiding in bubbelformaat

Opleiding ‘in (uw) house’ organiseren. Op maat van uw specifieke opleidingsvragen en uw situatie. Dat kan. En in uw bubbel!

Open kalenderopleidingen

Klassikaal én via live webinar zijn er diverse trainingen voor u beschikbaar.  Komt er een strengere veiligheidsnorm, hebt u online nog steeds een brede opleidingskeuze. SBM garandeert dat uw opleiding kan doorgaan, bij voldoende inschrijvingen.

Opleidingen in uw bubbel

Alle opleidingen kunnen wij ook in house organiseren voor uw organisatie, of voor uw dienst. Op maat van uw specifieke opleidingsvragen en uw situatie. En in uw bubbel
Meer nog. Zelfs als een opleiding in bijzondere omstandigheden niet meer klassikaal bij u in huis kan plaatsvinden, dan kan u er voor kiezen deze: 
•    uit te stellen 
•    OF deze digitaal in house te laten doorgaan. 
Maximaal op maat en exclusief voor uw dienst, maximaal interactief en plaatsonafhankelijk.

Zonder zorgen

Alle docenten worden vooraf digitaal getraind. Zo garanderen wij de interactiviteit ook online. SBM heeft bovendien licenties voor MS Teams, Zoom én BigBlueButton via Moodle. 
Bepaalde collega’s zijn minder vlot met de computer? Geen probleem. Uw opleidingsbegeleider bezorgt u de verdere instructies en staat klaar als back-up bij de opstart van uw opleiding. U profiteert van de ervaring die wij opdeden sinds maart. Honderden cursisten leerden sindsdien al via een live webinar. 

Laat ons weten wat uw opleidingsnoden zijn

Wij verhelderen deze verder met u, bezorgen u een vrijblijvende offerte en organiseren uw opleiding praktische verder tot in de puntjes. Zo kan uw dienst, uw collega’s, uw organisatie blijvend stappen vooruit zetten, ook in coronatijden.
Meer info? Mail ons uw opleidingsvragen, samen gaan we aan de slag. Mail kevin@sbm.be of bel 078/35.36.38.
 

Vraag uw InCompany opleiding aan