Omtrent sales en marketing

Nieuws van de maand

De SBM Sales & Marketing Academy is klaar voor een boeiend najaar!  Hunting for Skills? Bent u op jacht naar up-to-date kennis en vaardigheden in de snel evoluerende vakgebieden Marketing, Communicatie, Customer Xperience Design en Sales?  Mis de topics die we in deze nieuwsbrief met u willen delen dan niet: nuttige tips en de start van nieuwe initiatieven!

Benieuwd wat u zou kunnen missen? Hier gaan we.

 1. Start Online Academie Social Media 
  Op 1 augustus ging de Online Academie Social Media voor het eerst open. Zo'n 50 e-cursisten zijn in deze verlofperiode gestart met online leren met de lanceringsactie van 60% korting!  Bekijk hier de superdeals voor de online academie.
   
 2. De (digitale) folder is er! – Opleidingen en Trainingen Najaar 2017– Brugge, Kortrijk, Gent, Antwerpen, Online
  Slank en wendbaar. Innovatief, creatief en klantgericht. Het zijn de kernbegrippen in de groeistrategie van een professionele organisatie.  Marketing (= klant- en marktgericht ondernemen) maakt vandaag de dag onvoorwaardelijk deel uit van elke organisatie die succesvol wil zijn. Ongeacht de grootte en het beschikbare budget. De digitale opmars opent bovendien nieuwe deuren. Niet alleen voor Marketing maar ook voor de Sales. Door de digitale realiteit van vandaag gaan sales professionals anders om met hun klanten en prospects.  Hunting for Skills? Tijd om bij te leren of uw vaardigheden bij te schaven?  Ontvangt u graag een print exemplaar per post? Stuur dan uw gegevens naar luc.verhaeghe@sbm.be en u ontvangt de brochure in uw brievenbus!
   
 3. De SBM Sales & Marketing Academy op Facebook en LinkedIn
  Op de Facebook en LinkedIn pagina’s van de SBM Sales & Marketing Academy delen we continu graag kennis, inzichten, inspiratie,... met al wie geboeid wordt door sales, marketing en customer xperience design. Wenst u deel uit te maken van onze community? Welkom!
  Volg ons op Facebook / Volg ons op LinkedIn

Heeft u vragen of wilt u graag geholpen worden bij het maken van uw keuzes? Aarzel niet ons te contacteren. Bel ons op 050 40 30 90 of mail naar luc.verhaeghe@sbm.be.