Waarom kiezen voor Affinity Photo?

Alternatief voor fotobewerking

Affinity Photo is zeer uitgebreide en volledige beeldbewerkingssoftware, die zeker niet onder moet doen voor het alom bekende Photoshop, integendeel.
Steeds meer ontwerpers kiezen voor het sterk concurrerende Affinity Photo om hun professionele opdrachten tot een goed einde te brengen. 

Omschakelen van Photoshop naar Affinity Photo

Toegegeven, Photoshop is lange tijd hèt sofware-pakket geweest van professionele grafische ontwerpers, maar de uitgever Serif heeft daar nu verandering in gebracht. Omschakelen van Photoshop naar Affinity Photo is zeer eenvoudig, gezien Affinity Photo zonder enige moeite psd-bestanden kan openen, bewerken en wegschrijven, alsook Photoshop kleurpaletten beheren en Photoshop plug-ins inladen. 
Affinity kan verder ook de geschiedenis van het document registreren, zodat de eindgebruiker kan nagaan welke weg er is gevolgd tijdens het ontwikkelen van het document. Geen enkele functie ontbreekt, aan alles werd gedacht. 
Kortom niet alleen de uiterst lage verkoopprijs waaraan geen abonnement is gekoppeld, maar ook het niet onbelangrijke feit dat Affinity Photo alles kan wat de grote concurrent kan, maakt dat dit een zeer aantrekkelijk pakket is voor zowel de beginnende als de ervaren grafische ontwerper. 

Meer info over opleiding Affinity Photo