UX Designer: visual design met Sketch en Invision

Nieuw!

Sketch is een voordelig en krachtig programma voor Mac volledig gericht op het ontwerpen van user interfaces voor software, websites en apps. 

UX-designers gebruiken Sketch en Invision voor het bouwen van clickable wireframes die ze snel bij hun gebruikers kunnen gaan testen. Sketch is de Industry Standard voor UI-designers die wireframes omzetten naar hoogwaardige design systemen en prototypes. 
Developers kunnen meteen aan de slag met gevalideerde en geteste designs en profiteren van de vlotte export van assets en CSScode binnen Sketch. 

Tijdens deze opleiding leert u hoe u een design system kan opzetten en consequent de stijl kan bewaken van al uw digitale producten. U leert componenten voor uw websites of apps responsive op te bouwen. U maakt gebruik van deze bouwsteen om een volledig klikbaar prototype te bouwen in Invision die u snel kan voorleggen aan uw klant of aan de eindgebruiker. Zo is het mogelijk om snel verbeteringen qua design en usability door te voeren nog voor de start van development. 

Meer weten over de opleiding Virtual Design

Tags