Club Productiemanagers

De Club Productiemanagers verenigt productiemanagers van middelgrote en grote bedrijven, waarbij op een flexibele manier voordrachten, discussies, recente evoluties en problemen van productiemanagement worden behandeld. We kiezen thema’s die focussen op productiemanagement, lean, HR, preventie, milieu en onderhoud. Actueel, relevant en verhelderend.

Tijdens iedere bijeenkomst wordt ofwel een thema gebracht door de gastspreker, ofwel wordt een bedrijfsbezoek georganiseerd waarbij we in de praktijk kunnen zien hoe het bedrijf zijn verbeterprojecten heeft gerealiseerd.

Deze Club staat onder toezicht van een stuurgroep die o.a. de thema's aanbrengt. Deze thema's zijn lerend en informatief met aandacht voor netwerking. Het geheel wordt steeds in een aangenaam kader gebracht. Aansluitend op de presentatie is er steeds een uitgebreide receptie voorzien: een uitstekende gelegenheid om uw netwerk verder uit te bouwen.

De Club Productiemanagers verenigt productiemanagers van middelgrote en grote bedrijven. Dit netwerkinitiatief bestaat ondertussen reeds meer dan 20 jaar!