Bedrijfskunde

Wilt u de sleutel tot zakelijk succes ontdekken? Benieuwd naar de krachtige strategieën die bedrijven naar de top katapulteren? Kies voor een opleiding Bedrijfskunde en leer hoe u winnende beslissingen neemt, kansen creëert en groei opstuwt naar ongekende hoogten!

De opleidingen Bedrijfskunde zijn bestemd voor leidinggevenden, kmo-zaakvoerders, bedrijfsleiders en iedereen die een managementfunctie ambieert. Deze opleidingen bieden waardevolle kennis en vaardigheden die essentieel zijn in het bedrijfsleven. Ze helpen professionals om effectief te zijn in hun leiderschapsrol en om strategische beslissingen te nemen die de groei en het succes van hun bedrijf bevorderen. Of u nu al een leidinggevende bent die zijn vaardigheden wil aanscherpen of iemand die streeft naar een managementpositie, deze cursussen geven u een solide basis in bedrijfskunde.

In de kijker

Data-intelligent ondernemen als KMO

Wilt u als ondernemer ook de voordelen van data-analyse benutten en zo uw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Dan is de opleiding 'data-intelligent ondernemen als KMO' de perfecte keuze voor u! Leer hoe u meer uit uw bedrijf haalt, zonder angst voor technologie.

ONZE TROEVEN

Ruim aanbod

Geniet van een ruim aanbod van opleidingen en bijscholingen. Zo blijft u volledig up-to-date. Of u nu kiest voor een training uit het open aanbod of een bedrijfsopleiding op maat, SBM staat voor u klaar.

Ondersteuning door experts

Laat u ondersteunen en begeleiden door experts in bedrijfskunde. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld, en delen met veel plezier hun ervaring en expertise.

Praktijkgerichte aanpak

Profiteer van onze praktijkgerichte aanpak. Dankzij onze hands-on trainingen kan u uw verworven kennis en vaardigheden meteen toepassen in uw job.  

Nieuws

8 managementtips om uw strategie optimaal te implementeren!

Volgens onderzoek dat is gepubliceerd in The Harvard Business Review, “realiseren bedrijven maar 40 tot 60 procent van het potentieel van hun strategie”. Deze cijfers zien er niet goed uit. Om meer uit uw strategie te halen, geeft Jeroen De Flander u 8 managementtips.  

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding?
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze collega 
Steven Soenen