Andere talen

Wilt u uw taalvaardigheden naar een hoger niveau tillen? Bent u klaar om vlot te communiceren in meerdere talen en indruk te maken op internationale klanten? In een steeds meer geglobaliseerde wereld, is meertaligheid een must. Ontdek onze opleidingen Spaans, Portugees, Italiaans, Zweeds, Turks, Arabisch, Pools, Roemeens, Japans, Chinees …  

De taalopleidingen Spaans, Portugees, Italiaans … zijn bestemd voor professionals die een andere taal willen leren in functie van hun job. Deze taaltrainingen zijn bedoeld voor mensen die volledig vanaf nul beginnen, en weinig tot geen voorkennis hebben van de desbetreffende taal.  

SBM biedt taalinitiaties aan om professionals in staat te stellen effectief te communiceren in verschillende zakelijke contexten. Met een nieuwe taal opent u deuren naar internationale carrièrekansen, vergemakkelijkt u de zakelijke communicatie met klanten en collega's over de hele wereld, en verruimt u uw culturele en linguïstische horizonten. 

In de kijker

Spaans - initiatie

Spaans nodig in uw job? Heeft u op vandaag weinig of geen kennis van de Spaanse taal? Vindt u het leuk om samen te leren in een kleine groep van medecursisten? Schrijf u dan in voor deze taaltraining Spaans en geef uw talenkennis een boost! 

SBM-Subdomeinen_479x479-Andere-talen.jpg

Onze troeven

WAAROM KIEZEN VOOR SBM?

  • Geniet van een ruim aanbod van opleidingen en bijscholingen. Zo blijft u volledig up-to-date. Of u nu kiest voor een training uit het open aanbod of een bedrijfsopleiding op maat, SBM staat voor u klaar.
     
  • Laat u ondersteunen en begeleiden door taalexperts. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld, en delen met veel plezier hun ervaring en expertise.
     
  • Profiteer van onze praktijkgerichte aanpak. Dankzij onze hands-on trainingen kan u uw verworven kennis en vaardigheden meteen toepassen in uw job.  

Blog

Tips om sneller een nieuwe taal aan te leren

Met de Taalacademy van SBM communiceert u met vertrouwen. "Natuurlijk gaat een taal leren niet vanzelf. Een taal leren kost veel energie en moeite." Denkt u meteen? We vertellen u graag het tegendeel. Met deze tips hebt u sneller een nieuwe taal onder de knie. 

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding?
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze collega

Vanessa Aneca