Leidinggeven

Wilt u uw leiderschapsvaardigheden versterken? Droomt u van een krachtige en inspirerende leiderschapsstijl? Benieuwd hoe u teams naar ongekende successen leidt? De opleidingen Leidinggeven zijn uw sleutel tot succesvol leiderschap!

De opleidingen Leidinggeven zijn bestemd voor ambitieuze individuen die hun leiderschapsvaardigheden willen versterken en succesvol willen zijn als leidinggevende. Of u nu al ervaring heeft of juist een carrière in leiderschap ambieert, deze opleidingen bieden u de essentiële tools aan voor doeltreffend leiderschap.

In de kijker

Leidinggeven voor nieuwe leidinggevenden

Bent u recent benoemd tot leidinggevende? Wilt u uw managementvaardigheden verbeteren en uw rol als leider succesvol uitvoeren? In de opleiding ‘Leidinggeven voor nieuwe leidinggevenden’ leert u uw team aansturen om uw bedrijfsdoelen te bereiken. Maak kennis met de basisvaardigheden van effectief leiderschap, zoals communicatie, conflicten oplossen en beslissingen nemen. Zo creëert u een positieve en productieve werkomgeving!    

SBM-Subdomeinen_479x479-Leidinggeven.jpg

ONZE TROEVEN

Ruim aanbod

Geniet van een ruim aanbod van opleidingen en bijscholingen. Zo blijft u volledig up-to-date. Of u nu kiest voor een training uit het open aanbod of een bedrijfsopleiding op maat, SBM staat voor u klaar.

Ondersteuning door experts

Laat u ondersteunen en begeleiden door experts in leidinggeven. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld, en delen met veel plezier hun ervaring en expertise.

Praktijkgerichte aanpak

Profiteer van onze praktijkgerichte aanpak. Dankzij onze hands-on trainingen kan u uw verworven kennis en vaardigheden meteen toepassen in uw job.  

Blog

Duurzaam leiderschap

“Om tot duurzaam leiderschap te komen, moet je de waarden van een bedrijf vertalen naar het gedrag van de medewerkers en de autonome motivatie van medewerkers stimuleren”. Dat stelt Joan De Winne, trainer in leiderschap. Als docent van SBM vertaalde hij deze visie in een traject op maat voor Wienerberger.

Opleidingen Leidinggeven

Binnenkort binnen dit leerdomein

Leiding geven aan arbeiders

Bent u teamverantwoordelijke voor arbeiders? Leer in 4 sessies motiveren en vakkundig leiding geven.
  • icon Vanaf 30/01/2024
  • icon Diverse locaties
  • icon 4 sessie(s)
  • icon Vanaf 1215,00 excl. BTW
  • KMO-portefeuille
icon chevron right

Leiding geven voor nieuwe leidinggevenden

Deze training is een must voor elke nieuw-leidinggevende die zich wil verdiepen in zijn nieuwe leidersrol.
  • icon Vanaf 04/03/2024
  • icon Diverse locaties
  • icon 4 sessie(s)
  • icon 1275,00 excl. BTW
  • KMO-portefeuille
icon chevron right

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding?
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze collega 
Steven Soenen