Veiligheid, milieu en kwaliteit

Wilt u uw carrière naar een hoger niveau tillen en een expert worden op het gebied van veiligheid, milieu en/of kwaliteit? Wilt u uw bedrijf veiliger en duurzamer maken? Kies voor een opleiding veiligheid, milieu en kwaliteit, en maak het verschil!

Binnen dit domein hebben we specifieke aandacht voor

Veiligheid

Kwaliteit

Heftruck, hoogwerker ...

Milieu

Onze opleidingen in veiligheid, milieu en kwaliteit zijn bestemd voor verschillende doelgroepen. We bieden veiligheidsopleidingen aan voor preventieadviseurs, bedrijven die veiligheidsprocedures willen implementeren en werknemers in VCA-gecertificeerde bedrijven. Onze milieuopleidingen zijn gericht op milieucoördinatoren, milieuverantwoordelijken, energiedeskundigen en professionals die met milieukwesties en duurzaamheid te maken hebben. Tot slot zijn onze kwaliteitsopleidingen ideaal voor professionals die betrokken zijn bij kwaliteitsmanagement. Dit omvat medewerkers die de rol van kwaliteitscoördinator willen vervullen of deel willen uitmaken van interne auditteams in een ISO9001-gecertificeerd bedrijf.

In de kijker

Preventieadviseur niveau 2

Word de waakhond van het veiligheids- en preventiebeleid van uw bedrijf! Als preventieadviseur niveau 2 fungeert u als raadgever en coördinator m.b.t het welzijnsbeleid. U bent een waardige gesprekspartner van de werkgever, het management, de werknemers en hun afgevaardigden, de verzekeringsmaatschappijen, de overheidsdiensten en alle ondersteunende externe diensten.

Onze troeven

Ruim aanbod

Geniet van een ruim aanbod van opleidingen en -bijscholingen in veiligheid, milieu en kwaliteit. Zo blijft u volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Of u nu kiest voor een training uit het open aanbod of een bedrijfsopleiding op maat, SBM staat voor u klaar.

Breed netwerk aan specialisten

Laat u ondersteunen en begeleiden door een breed netwerk van veiligheid-, milieu- en kwaliteitsspecialisten. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld, en delen met veel plezier hun ervaring en expertise.

Praktijkgerichte aanpak

Profiteer van onze praktijkgerichte aanpak. We besteden maximale aandacht aan de praktijk, en werken uitsluitend met realistische cases.

Stellingen veilig gebruiken en opbouwen in de praktijk. Werken op hoogte: verplicht attest voor iedereen die gebruik maakt van ladders en stellingen.
  • icon Brugge
  • icon 2 sessie(s)
  • icon Vanaf 299,00 excl. BTW
Leer correct steigers opbouwen, keuren en gebruiken met aandacht voor interpretatie van de veiligheidsreglementering en het nemen van de juiste voorzorgsmaatregelen.
  • icon Brugge
  • icon 4 sessie(s)
  • icon Vanaf 498,00 excl. BTW
Kandidaat asbestdeskundigen inventarisatie die gecertificeerd willen worden en een goede basiskennis asbest willen verwerven.
  • icon Diverse locaties
  • icon 4 sessie(s)
  • icon 570,00 excl. BTW

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding?
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze collega
Marcia Vansever