Vakbekwaamheid - Code 95

Werkt u als beroepschauffeur en wilt u uw kennis aanscherpen? Bent u klaar om de weg te veroveren met meer vertrouwen? Als chauffeur C/D volgt u om de 5 jaar 35 uur permanente vorming. Geniet van ons uitgebreide gamma aan bijscholingen in vakbekwaamheid - code 95! 

De opleidingen Vakbekwaamheid - Code 95 zijn bestemd voor chauffeurs met een rijbewijs C, C+E, C1, C1+E met code 95, en chauffeurs met een gecombineerd rijbewijs C en D met code 95. Door deel te nemen aan deze opleidingen kunnen chauffeurs hun vakbekwaamheid verbeteren en voldoen aan de vereisten van code 95. Dit stelt hen in staat om hun werk als chauffeur op een professionele en deskundige manier uit te voeren.

In de kijker

Voertuigtechnologie

Verdiep u in de ins en outs van voertuigtechnologie! In deze bijscholing vakbekwaamheid leert u hoe u de nieuwste innovaties kunt benutten om de verkeersveiligheid te verbeteren en het milieu te sparen. Klaar om uw rijvaardigheid een boost te geven? 

Onze troeven

Ruim aanbod

Geniet van een ruim aanbod van opleidingen en bijscholingen. Zo blijft u volledig up-to-date. Of u nu kiest voor een training uit het open aanbod, of een bedrijfsopleiding op maat, SBM staat voor u klaar. 

Ondersteuning door experts

Laat u ondersteunen en begeleiden door experts in vakbekwaamheid - code 95. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld, en delen met veel plezier hun ervaring en expertise. 

Praktijkgerichte aanpak

Profiteer van onze praktijkgerichte aanpak. Dankzij onze hands-on trainingen kan u uw verworven kennis en vaardigheden meteen toepassen in uw job.  

Ontdek onze modules

Code 95 - nascholing vakbekwaamheid

Werkt u als beroepschauffeur en wilt u uw kennis uitbreiden? Bent u klaar om de weg te veroveren met meer vertrouwen? Als chauffeur C/D volgt u om de 5 jaar 35 uur permanente vorming. Geniet van ons uitgebreide gamma aan bijscholingen in vakbekwaamheid - code 95! 

Bijscholing vakbekwaamheid chauffeur C, ... behaal uw punten tijdig! Tips om zo optimaal mogelijk om te gaan met de wettelijke bepalingen, de tachograag, vrachtbrief en CMR.
  • icon Diverse locaties
  • icon 2 sessie(s)
  • icon Vanaf 200,00 excl. BTW
Bijscholing vakbekwaamheid chauffeur C, ... behaal uw punten tijdig!
  • icon Diverse locaties
  • icon 2 sessie(s)
  • icon Vanaf 200,00 excl. BTW
De module vakbekwaamheid, op maat gemaakt voor chauffeurs van uitzonderlijk vervoer!
  • icon Brugge
  • icon 2 sessie(s)
  • icon 200,00 excl. BTW

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding?
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze collega
Angelique Lambrecht