Business en data-analyse

Wilt u ruwe data omzetten in waardevolle inzichten? Wenst u een brug te slaan tussen de business en IT-afdeling? Klaar om bedrijfsprocessen te optimaliseren als business analist? Ontdek onze opleidingen Business en data-analyse en geef uw carrière een boost! 

De opleidingen Business en data-analyse zijn bestemd voor professionals en aspirant-analisten die data willen omzetten in waardevolle inzichten. Ze zijn geschikt voor professionals in diverse vakgebieden, waaronder marketing, finance, operations en management, die data willen gebruiken om strategische beslissingen te nemen en bedrijfsprestaties te verbeteren. 

In de kijker

Business Analist - ICT Architect

Beschikt u over analytisch denkvermogen en zin voor formalisme? Wenst u een brug te slaan tussen business en ICT? Wilt u bestaande bedrijfsprocessen aanpassen, bijsturen of vereenvoudigen? Dan is de opleiding Business Analist – ICT Architect ideaal voor u. Voorkennis van ICT is niet vereist.   

Onze troeven

Ruim aanbod

Geniet van een ruim aanbod van opleidingen en bijscholingen. Zo blijft u volledig up-to-date. Of u nu kiest voor een training uit het open aanbod of een bedrijfsopleiding op maat, SBM staat voor u klaar.

Begeleiding door experts

Laat u ondersteunen en begeleiden door experts in business en data-analyse. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld, en delen met veel plezier hun ervaring en expertise.

Praktijkgerichte aanpak

Profiteer van onze praktijkgerichte aanpak. Dankzij onze hands-on trainingen kan u uw verworven kennis en vaardigheden meteen toepassen in uw job.  

Het geheim achter het succesvol ontwikkelen van maatsoftware! GRATIS ontbijtsessie te Gent.
  • icon Gent
  • icon 1 sessie
  • icon Gratis
Volg deze opleiding om de kracht van kunstmatige intelligentie te ontketenen en dagelijks toe te passen!
  • icon Kortrijk
  • icon 6 sessie(s)
  • icon 750,00 excl. BTW
Verhoog de productiviteit van uw business users door de juiste Microsoft 365 Apps ter beschikking te stellen!
  • icon Online
  • icon 2 sessie(s)
  • icon 330,00 excl. BTW

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding?
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze collega
Nele Depecker