HR-communicatie en -technieken

Wilt u moeiteloos leren communiceren in HR-gerelateerde situaties? Bent u de HR-professional die teams wil verbinden, een positieve bedrijfscultuur wil creëren en uitdagingen met succes wil aanpakken? Ontdek onze opleidingen HR-communicatie en -technieken en til uw carrière in human resources naar ongekende hoogtes! 

De opleidingen HR-communicatie en -technieken zijn bestemd voor HR-professionals en medewerkers die beter willen omgaan met HR-gerelateerde uitdagingen.

In de kijker

Inclusieve communicatie voor hr-professionals

Verleg de grenzen van uw communicatievaardigheden verder dan ooit! Ontdek de kracht van inclusief communiceren in onze opleiding Inclusieve communicatie voor hr-professionals. Leer de juiste woorden en beelden te gebruiken en bereik iedereen met uw boodschap. Schrijf met impact en inclusie! 

Onze troeven

Ruim aanbod

Geniet van een ruim aanbod van opleidingen en bijscholingen. Zo blijft u volledig up-to-date. Of u nu kiest voor een training uit het open aanbod of een bedrijfsopleiding op maat, SBM staat voor u klaar.

Ondersteuning door experts

Laat u ondersteunen en begeleiden door experts in HR-communicatie en technieken. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld, en delen met veel plezier hun ervaring en expertise.

Praktijkgerichte aanpak

Profiteer van onze praktijkgerichte aanpak. Dankzij onze hands-on trainingen kan u uw verworven kennis en vaardigheden meteen toepassen in uw job.  

Nieuws

Een open feedbackcultuur is top!

Iets van 1 keer per jaar, of is er een open feedbackcultuur. Belangrijk is dat de medewerker zich geruggesteund weet door HR en de leidinggevenden, door heel regelmatig feedback te ontvangen. Een gesprek in twee richtingen. We leren u verschillende technieken en tips die u kunt toepassen bij het voeren van een functioneringsgesprek.

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding?
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze collega 
Steven Soenen