Logistiek

Wilt u een onmisbare schakel worden in de wereld van transport en distributie? Bent u klaar om logistieke uitdagingen aan te gaan, kosten te verlagen en efficiëntie naar een hoger niveau te tillen? Ontdek onze opleidingen Logistiek en geef uw carrière een boost.  

De opleidingen Logistiek zijn bestemd voor professionals en besluitvormers in de logistieke sector, inclusief magazijnbeheerders, logistieke medewerkers, haven- en transportprofessionals en iedereen die zijn logistieke kennis en vaardigheden wil verbeteren. 

In de kijker

Magazijnautomatisatie: maak uw magazijn klaar voor de toekomst

Wilt uw kmo meegaan met de automatiseringstrend in magazijnen? Ontdek hoe u stijgende kosten kunt beheersen en uw logistieke efficiëntie kunt verhogen. Leer van experts en benchmark met state-of-the-art kmo-magazijnen. Maak uw magazijn klaar voor de toekomst dankzij de opleiding Magazijnautomatisatie!

Onze troeven

Ruim aanbod

Geniet van een ruim aanbod van opleidingen en bijscholingen. Zo blijft u volledig up-to-date. Of u nu kiest voor een training uit het open aanbod, of een bedrijfsopleiding op maat, SBM staat voor u klaar. 

Ondersteuning door experts

Laat u ondersteunen en begeleiden door experts in logistiek. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld, en delen met veel plezier hun ervaring en expertise. 

Praktijkgerichte aanpak

Profiteer van onze praktijkgerichte aanpak. Dankzij onze hands-on trainingen kan u uw verworven kennis en vaardigheden meteen toepassen in uw job.  

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding?
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze collega
Sabine Cornille