Logistiek, inkoop en transport

Wilt u de logistieke keten naadloos kunnen stroomlijnen? Wenst u de fijne kneepjes van inkoop en transport te leren? Ontdek onze opleidingen Logistiek, inkoop en transport en til uw kennis en vaardigheden naar een hoger niveau! 
De opleidingen logistiek, inkoop en transport zijn bestemd voor professionals en bedrijven die hun kennis willen verbreden en verdiepen in efficiënt beheer van logistieke processen, inkoopstrategieën en effectief transportmanagement. De opleidingen richten zich zowel op beginners als op ervaren professionals binnen deze domeinen. 

Liever op maat?

Kiest u liever voor een persoonlijk traject?
Volledig op maat en op individueel of groepsniveau. Ontdek de mogelijkheden.

Deze opleidingen wilt u niet missen

Opleidingen logistiek, inkoop en transport

Bekijk alle opleidingen binnen dit thema
Bijscholing vakbekwaamheid chauffeur C, ... behaal uw punten tijdig! Tips om zo optimaal mogelijk om te gaan met de wettelijke bepalingen, de tachograag, vrachtbrief en CMR.
  • icon Diverse locaties
  • icon 2 sessie(s)
  • icon Vanaf 200,00 excl. BTW
Tijdens deze module binnen de nascholing vakbekwaamheid wordt de kennis van de chauffeurs bijgewerkt zodat ze op de hoogte zijn van de laatste wijzigingen.
  • icon Diverse locaties
  • icon 2 sessie(s)
  • icon Vanaf 200,00 excl. BTW
Als chauffeur bent u de ambassadeur van het bedrijf! Bijscholing vakbekwaamheid chauffeur C - opleiding code 95
  • icon Diverse locaties
  • icon 2 sessie(s)
  • icon Vanaf 200,00 excl. BTW

In de kijker

ADR - chauffeur / tankvervoer CAT II (incl. examen)

Wenst u uw ADR-getuigschrift te behalen voor het vervoer van gevaarlijke goederen in grote tanks? SBM organiseert de wettelijk verplichte opleiding, regelt de inschrijving voor het examen ‘ADR TANK cat II’ en garandeert chauffeurs een reële slaagkans. Slaagt u voor het examen? Dan ontvangt u een getuigschrift dat 5 jaar geldig is. 

Nieuws

Code 95 – nascholing vakbekwaamheid

Werkt u als beroepschauffeur en wilt u uw kennis uitbreiden? Bent u klaar om de weg te veroveren met meer vertrouwen? Als chauffeur C/D volgt u om de 5 jaar 35 uur permanente vorming. Geniet van ons uitgebreide gamma aan bijscholingen in vakbekwaamheid - code 95!

Een traject net zo uniek als uw organisatie

Een unieke leerervaring blijft hangen.  Bent u klaar om een gepersonaliseerd leertraject te starten? Samen stippelen wij uw incompany training uit.

SBM_Medewerkers_LBS_256x256.jpg
Laurence Binst