Vakbekwaamheid – Code 95

Inkoop

Logistiek

De opleidingen logistiek, inkoop en transport zijn bestemd voor professionals en bedrijven die hun kennis willen verbreden en verdiepen in efficiënt beheer van logistieke processen, inkoopstrategieën en effectief transportmanagement. De opleidingen richten zich zowel op beginners als op ervaren professionals binnen deze domeinen. 

In de kijker

ADR - chauffeur / tankvervoer CAT II (incl. examen)

Wenst u uw ADR-getuigschrift te behalen voor het vervoer van gevaarlijke goederen in grote tanks? SBM organiseert de wettelijk verplichte opleiding, regelt de inschrijving voor het examen ‘ADR TANK cat II’ en garandeert chauffeurs een reële slaagkans. Slaagt u voor het examen? Dan ontvangt u een getuigschrift dat 5 jaar geldig is. 

Onze troeven

Ruim aanbod

Geniet van een ruim aanbod van opleidingen en bijscholingen. Zo blijft u volledig up-to-date. Of u nu kiest voor een training uit het open aanbod, of een bedrijfsopleiding op maat, SBM staat voor u klaar.

Ondersteuning door experts

Laat u ondersteunen en begeleiden door experts in logistiek, inkoop en transport. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld, en delen met veel plezier hun ervaring en expertise.

Praktijkgerichte aanpak

Profiteer van onze praktijkgerichte aanpak. Dankzij onze hands-on trainingen kan u uw verworven kennis en vaardigheden meteen toepassen in uw job.  

Bijscholing vakbekwaamheid chauffeur C, ... behaal uw punten tijdig! Tips om zo optimaal mogelijk om te gaan met de wettelijke bepalingen, de tachograag, vrachtbrief en CMR.
  • icon Diverse locaties
  • icon 2 sessie(s)
  • icon Vanaf 200,00 excl. BTW
Bijscholing vakbekwaamheid chauffeur C, ... behaal uw punten tijdig!
  • icon Diverse locaties
  • icon 2 sessie(s)
  • icon Vanaf 200,00 excl. BTW
Het magazijnbeheer is sterk onderhevig aan de snel veranderde technologische revolutie. Mis de trein niet naar meer automatisatie.
  • icon Gent
  • icon 6 sessie(s)
  • icon 1290,00 excl. BTW

Nieuws

Code 95 – nascholing vakbekwaamheid

Werkt u als beroepschauffeur en wilt u uw kennis uitbreiden? Bent u klaar om de weg te veroveren met meer vertrouwen? Als chauffeur C/D volgt u om de 5 jaar 35 uur permanente vorming. Geniet van ons uitgebreide gamma aan bijscholingen in vakbekwaamheid - code 95!

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding?
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze collega
Laurence Binst