Vanaf 22/05/2024

Eigenaarschap ontwikkelen bij medewerkers en teams (webinar)

  • KMO-portefeuille

Omschrijving

Bedrijven met ambitie willen met enthousiaste en bevlogen medewerkers iets moois neerzetten. Daarom is het cruciaal om tevreden en gemotiveerde medewerkers te hebben die wendbaar en flexibel zijn. Medewerkers die positieve energie en zelfvertrouwen uitstralen, die verantwoordelijkheid in hun werk laten zien, zelfstandig kunnen werken, zichzelf sturen en hierdoor net dat beetje extra geven.

Kortom: medewerkers die eigenaarschap tonen! Het stimuleren van eigenaarschap vereist echter een nieuwe aanpak van u, als leidinggevende. Zijn uw medewerkers oplossingsgericht? Zelfsturend? Worden zij gestimuleerd in hun werk? En bovenal: wat is uw rol hierbij als leidinggevende?

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Leidinggevenden, projectmanagers en -medewerkers

Methodologie

Dit live webinar geeft u de kans om naast de inzichten van de expert, ook uw eigen vragen te stellen of opmerkingen te geven.

Hoe ziet het programma van deze opleiding eruit?

In deze webinar verneemt u hoe u als leidinggevende eigenaarschap opneemt, stimuleert en uw mensen aanzet om hun verantwoordelijkheid te nemen. Aan de hand van het ABC (autonomie, binding en competentie) van een motiverende werkomgeving verneemt u hoe u het beste uit uw team en uit uzelf haalt, de bouwstenen van eigenaarschap, hoe u medewerkers én teams aanzet tot eigenaarschap.

Onze opleidingen

Locaties en data


Webinar

Vanaf 22/05/2024

€ 180,00

excl. BTW

Lesdagen

woensdag (22/05)

Uur

13:00 - 14:30

€ 180,00

excl. BTW


Wilt u graag een opleiding aanpassen op maat van uw bedrijf?

Samen creëren we uw perfecte opleiding!

square placeholder image

Steven Soenen

Projectcoördinator

Ik wens een incompany opleiding

Een vraag over deze opleiding?

Wij zijn er voor u! Contacteer ons en wij helpen u met veel enthousiasme verder.

Stel uw vraag