ZOOmertrainingen: Huisstijlhandboek maken voor marketeers in één dag.


Maak uw een gids met uw eigen huisstijl.
#190160
Opleiding | IT Media

Wat kent u na het volgen van deze opleiding?

Tijdens de training leert u welke elementen in een huisstijl handboek zitten en hoe u zo’n gids structureel opbouwt. We bekijken samen voorbeelden van andere handboeken, wat is er goed aan en wat minder? Daarna maken we een checklist om zelf mee aan de slag te gaan.

Tenslotte bekijken we hoe u beter communiceert over uw huisstijlgids en welke richtlijnen u zeker dient door te geven als anderen hiervan gebruik maken.

Introductie

Volg deze zomer twee of meerdere trainingen uit het aanbod in samenwerking met Catena Company en krijg een jaar lang voor het hele gezin toegang tot ZOO Antwerpen en Planckendael. Het volledig overzicht vindt u op https://sbm.be/zoomertrainingen.

Omschrijving

Binnen uw bedrijf hanteert u vast en zeker nog andere elementen dan enkel uw logo. We denken hiervoor bijvoorbeeld aan een kleurenpalet, fonts, …

De kans bestaat ook dat er meerdere mensen binnen het bedrijf met uw huisstijl aan de slag gaan. Dat maakt het belangrijk om duidelijke richtlijnen uit te werken zodat uw branding op een consistente manier wordt gebruikt.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Marketing en communicatie specialisten die een gids willen maken voor het gebruik van een huisstijl.

"In kader van de GDPR informeert SBM dat de gegevens van de ingeschreven cursisten zullen worden gecommuniceerd aan de partner Catena Company in het kader van de opleiding.”

Voorkennis

Basiskennis computergebruik is vereist.

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 14 personen. U kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werkt u aan praktijkoefeningen. U ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om uw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kan u op ons vertrouwen. Wat uw uitdaging ook is, vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie u uw doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op uw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat u praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaalt u ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in uw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na uw opleiding of begeleiding wordt u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat u volgens de juiste stappen verderop kan en uw investering blijft renderen. Bovendien kan u als zelfstandige of onderneming gebruik maken van tot 40% korting via de KMO-portefeuille.

zoomertraining-1-1_2019-160.jpg

Programma

Wat u tijdens deze training leert:

  • Voorbeelden van bestaande huisstijlhandboeken
  • Wat is goed, wat niet?
  • Welke elementen zitten er in het handboek?
  • Hoe begin je eraan?
  • Do’s and don’ts
  • Structurele opbouw van de gids
  • Checklist maken
  • Essentiële elementen: kleurthema’s, fonts, …
  • Output en verspreiden
  • Communicatie naar derden
2019-160-1-OmschrijvingDocent-1.jpg

In samenwerking met Catena Company.