Start to LinkedIn - basis


Een krachtig netwerkinstrument
#140550
Opleiding | IT Media

Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

  • Het opzetten en onderhouden van een optimaal persoonlijk profiel
  • Het leren kennen van handige (verborgen) functies
  • Hoe effectief netwerken

Introductie

LinkedIn is hét sociale platform voor professionele toepassingen. Ruim 2 miljoen Belgen hebben een LinkedIn profiel aangemaakt.

Omschrijving

Veel van hen weten eigenlijk niet goed hoe zij dit het beste kunnen gebruiken. Medewerkers en zelfstandigen aarzelen vaak met het persoonlijk gebruik van LinkedIn vanwege onbekendheid met de mogelijkheden. Bij correct gebruik is LinkedIn echter een krachtig  netwerkinstrument. Het helpt bijvoorbeeld verkopers met het eenvoudiger leggen van interessante contacten, leads te genereren en onderling informatie uit te wisselen. HR-professionals kunnen dit medium ook gebruiken voor werving- en selectiedoeleinden en om achtergronden te controleren en referenties na te trekken.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Deze vorming is bestemd voor professionals die een profiel willen aanmaken op LinkedIn en daaruit optimaal rendement wil halen.

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis vereist maar gebruikerskennis vanPC of mobile device wordt sterk aanbevolen.

Bijkomende info

Op zoek naar een prikkelende maatopleiding?

Om uw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kan u op ons vertrouwen. Wat uw uitdaging ook is, wij vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie u uw doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op uw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat u praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaalt u ook de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur mee. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in uw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na uw opleiding of begeleiding wordt u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat u volgens de juiste stappen verderop kan en uw investering blijft renderen. Bovendien kan u als zelfstandige of onderneming gebruik maken van de KMO-portefeuille, hiermee kan u tot 40% korting krijgen.

Klaar om uw onderneming succesvol op de juiste sociale media te lanceren?

Zoek op deze website naar onze vorming 'Social media: hands-on praktijkcoaching voor uw eigen zaak' of vraag vrijblijvend naar onze tarieven voor toegepaste coaching en maatopleiding via info@sbm.be.

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 14 personen. U kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werkt u aan praktijkoefeningen. U ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen.

linkedin-1-1_2014-550.jpg

Programma

  • Creëer het perfecte profiel voor uzelf
  • Vergroot uw zichtbaarheid en vindbaarheid
  • Neem deel aan groepsdiscussies
  • Vind interessante connecties en laat uw netwerk groeien met de juiste mensen
  • Bouw een sterk netwerk uit en leer 'LinkedIn Tools & Toolbars' gebruiken om efficiënter te werken
  • Uw profiel verder aankleden met diverse toepassingen

Cursusmateriaal

Lesdeelnemers brengen hun eigen mobile device of laptop mee naar de vorming.