Sales leadership en management

Bent u klaar om uw salescarrière naar nieuwe hoogten te brengen? Wilt u de sleutels tot succes in sales leadership en management ontdekken? Word een onverslaanbare salesleider en behaal buitengewone resultaten met onze opleidingen Sales leadership en management. 

De opleidingen sales leadership en management zijn bestemd voor ambitieuze professionals die streven naar groei en succes in hun salescarrière. Of u nu een ervaren salesmanager bent die zijn leiderschapsvaardigheden wil versterken, of een salesprofessional die de stap naar een managementrol wil zetten, deze opleidingen bieden de nodige kennis en vaardigheden om uit te blinken in sales leadership en management.

In de kijker

New Business Development

Wilt u de groei en innovatie van uw bedrijf stimuleren? Bent u klaar om als New Business Development Manager de strategische groei te waarborgen? Ontdek de opleiding die u en uw bedrijf resultaten oplevert, afgestemd op uw specifieke behoeften en met de garantie van vertrouwelijkheid. Neem de volgende stap in uw carrière, en maak het verschil voor uw bedrijf! 

Onze troeven

Focus op kwaliteit

SBM benadert sales leadership en management als expertises. Ons aanbod is select, want een leerinterventie wordt enkel aangeboden als er een topdocent/trainer/coach voor is met ruime ervaring en grote expertise.

Praktijk eerst dankzij topdocenten

Onze zorgvuldig geselecteerde docenten, trainers en coaches zijn ware experts in sales leadership en management. Ze maken écht het verschil in uw leer- en groeiproces. Met heel veel praktijkervaring, up-to-date kennis en inspirerende leermethoden bent u verzekerd van een hoogwaardige leerervaring bij SBM.

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding?
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze collega
Vanessa Aneca