Bouw

Steekt u graag de handen uit de mouwen? Bent u gepassioneerd door de bouwsector en wilt u uw vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Met onze bouwopleidingen metselt u aan een werkzekere toekomst.  

De bouwopleidingen zijn bestemd voor aspirant-bouwprofessionals, werfleiders, ingenieurs, ploegbazen, en bouwmedewerkers die hun kennis en vaardigheden willen uitbreiden of zich willen specialiseren in verschillende aspecten van de bouwsector.

In de kijker

Technisch administratief bediende in de bouw

Houdt u van bouwtechnische administratie? Spreken technische zaken u heel erg aan? Wilt u als schakel fungeren tussen alle betrokken partijen in de bouw? Dan is de opleiding tot technisch administratief bediende in de bouw beslist voor u! Na deze opleiding kan u omgaan met een prijsaanvraag/aanbestedingsbundel, en heeft u kennis van de algemene wetgeving, de bouwreglementering en de specifieke administratie. Zo wordt u de mortel van elk bouwbedrijf! 

SBM-Subdomeinen_479x479-Bouw.jpg

ONZE TROEVEN

Ruim aanbod

Geniet van een ruim aanbod van bouwopleidingen en bijscholingen. Zo blijft u volledig up-to-date. Of u nu kiest voor een training uit het open aanbod, of een bedrijfsopleiding op maat, er is voor ieder wat wils.

Ondersteuning door specialisten

Laat u ondersteunen en begeleiden door specialisten in de bouw. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld, en delen met veel plezier hun ervaring en expertise.

Praktijkgerichte aanpak

Profiteer van onze praktijkgerichte aanpak. Dankzij onze hands-on trainingen kan u uw verworven kennis en vaardigheden meteen toepassen in uw job. 

Binnenkort binnen dit leerdomein

Opleidingen bouw

Ventilatieverslaggever

Deze opleiding richt zich tot architecten, epb-verslaggevers en installateurs die zich wensen voor te bereiden op het centraal examen m.b.t. ventilatieverslaggeving.
  • icon 22/11/2023
  • icon Webinar
  • icon 2 sessie(s)
  • icon 370,00 excl. BTW
  • KMO-portefeuille
icon chevron right

Thermografie: Hoe gebruik ik een warmtecamera?

Thermografie is een techniek waarbij een warmtebeeldcamera op basis van infraroodstraling de thermische verschillen in beeld brengt. Hoe deze beelden correct interpreteren?
  • icon Vanaf 05/12/2023
  • icon Diverse locaties
  • icon 4 sessie(s)
  • icon Vanaf 450,00 excl. BTW
  • KMO-portefeuille
icon chevron right

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding? 
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze projectcoördinator
Bart Hungenaert