Engels

Wilt u vlot leren communiceren in het Engels met internationale klanten of met collega’s van verschillende nationaliteiten? Wil u dat met overtuiging en meer zelfvertrouwen doen? Leert u graag samen met gelijkgestemden? Dan zijn onze taaltrainingen Engels perfect voor u! 

De opleidingen Engels zijn bestemd voor professionals die vlotter in het Engels willen communiceren op de werkvloer. Of u nu een beginner bent die de basis van de Engelse taal wil leren, of een gevorderde professional die zijn zakelijke communicatievaardigheden wil verfijnen. Bij SBM vindt u de taaltraining die aan uw behoeften voldoet!

In de kijker

Business English

Onze taaltraining Business English biedt een doordachte benadering om de fundamenten van zakelijk Engels te beheersen en te floreren in diverse professionele situaties. Van het ontwikkelen van een authentiek Brits Engels accent tot het verfijnen van uw schriftelijke communicatie, elk aspect van deze cursus is ontworpen om u een voorsprong te geven in de concurrerende zakenwereld.

Onze troeven

WAAROM KIEZEN VOOR SBM?

Geniet van een ruim aanbod van opleidingen en bijscholingen. Zo blijft u volledig up-to-date. Of u nu kiest voor een training uit het open aanbod of een bedrijfsopleiding op maat, SBM staat voor u klaar. 

Ondersteuning door experts

Laat u ondersteunen en begeleiden door experts in de Engelse taal. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld, en delen met veel plezier hun ervaring en expertise.

Praktijkgerichte aanpak

Profiteer van onze praktijkgerichte aanpak. Dankzij onze hands-on trainingen kan u uw verworven kennis en vaardigheden meteen toepassen in uw job.  

Nieuws

Tips om sneller een nieuwe taal aan te leren

Met de Taalacademy van SBM communiceert u met vertrouwen. "Natuurlijk gaat een taal leren niet vanzelf. Een taal leren kost veel energie en moeite." Denkt u meteen? 
We vertellen u graag het tegendeel. Met deze tips hebt u sneller een nieuwe taal onder de knie. 

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding?
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze collega
Vanessa Aneca