Marketing, sales en customer service

Wilt u de sleutel tot succes in de bruisende wereld van marketing, sales en service ontsluiten? Bent u erop gebrand om voorop te lopen in klantbetrokkenheid en de kunst van het overtuigen te beheersen? Onze gespecialiseerde opleidingen bieden u de inzichten en vaardigheden om uit te blinken in deze competitieve sectoren. Transformeer uw strategisch denken en leer de fijne kneepjes van het vak om een toekomstbestendige leider te worden. 

Liever op maat?

Kiest u liever voor een persoonlijk traject?
Volledig op maat en op individueel of groepsniveau. Ontdek de mogelijkheden.

Marketing

Sales

Customer service

Standaardtraject of opleiding op maat

Of u nu net begint aan uw carrière met marketing, sales en customer service, of al een ervaren professional bent, onze opleidingen geven uw carrière een flinke boost. Ze zijn speciaal ontworpen om u te onderscheiden van de concurrentie. Wat u leert van onze docenten, experts in hun vakgebied, kunt u meteen toepassen in uw dagelijkse werkzaamheden. Kies het leertraject dat bij u en uw bedrijf past: een standaardprogramma volgens thema, of een op maat gemaakte opleiding voor uw specifieke behoeften. 

Deze opleidingen wilt u niet missen

Opleidingen Marketing, Sales en Customer service

Wil je een allesomvattende SEO-strategie? Leer de kracht van strategische SEO in deze opleiding!
  • icon Blended
  • icon 5 sessie(s)
  • icon 595,00 excl. BTW
Verstuurt u als bedrijf of organisatie digitale nieuwsbrieven? Dan wilt u ongetwijfeld dat de vormgeving en interactiviteit goed, efficiënt en vooral professioneel is.
  • icon Diverse locaties
  • icon 3 sessie(s)
  • icon Vanaf 340,00 excl. BTW
Hoe Elektronisch offertes indienen? Deze opleiding is een algemene inleiding tot e-procurement met nuttige tips om het platform te gebruiken in het voordeel van uw organisatie
  • icon Webinar
  • icon 1 sessie
  • icon 155,00 excl. BTW

In de kijker

Vlot schrijven met ChatGPT als copiloot

Wilt u profiteren van de tekstrevolutie die ChatGPT ontketent? Wilt u sneller uw boodschappen op papier krijgen? Wilt u vandaag artificiële intelligentie ontdekken zodat u er morgen niet door weggewalst wordt? In deze workshop ontdekt u 101 manieren waarop u ChatGPT voor u laat werken. Bespaar tijd door AI in te zetten als tekstschrijver en ideeënbedenker!

Een traject net zo uniek als uw organisatie

Een unieke leerervaring blijft hangen.
Bent u klaar om een gepersonaliseerd leertraject te starten? Samen stippelen wij uw incompany training uit. 

SBM_Medewerkers_VAN_256x256.jpg
Vanessa Aneca