Online marketing en communicatie

Bent u gepassioneerd door online marketing en communicatie? Wilt u de nieuwste strategieën en technieken leren om uw doelgroep te bereiken en te overtuigen? Dankzij de opleidingen Online marketing en communicatie verovert u binnenkort de digitale wereld! 

De opleidingen Online marketing en communicatie zijn bestemd voor (toekomstige) medewerkers van de communicatie- of marketingafdeling van een bedrijf. Er zijn zowel opleidingen voor complete beginners zonder voorkennis, als voor professionals die hun kennis en vaardigheden in MarCom willen versterken.

Foto Frederik Delfosse
Quote Image

Een doelstelling die niet op papier staat, blijft een idee.

Frederik Delfosse - Zaakvoerder & docent SBM

Lees verder
Foto Frederik Delfosse

In de kijker

Vlot schrijven met ChatGPT als copiloot

Wilt u profiteren van de tekstrevolutie die ChatGPT ontketent? Wilt u sneller uw boodschappen op papier krijgen? Wilt u vandaag artificiële intelligentie ontdekken zodat u er morgen niet door weggewalst wordt? In deze workshop ontdekt u 101 manieren waarop u ChatGPT voor u laat werken. Bespaar tijd door AI in te zetten als tekstschrijver en ideeënbedenker!

Onze troeven

Selectief aanbod

SBM benadert online marketing en communicatie als expertises. Ons aanbod is select, want een leerinterventie wordt enkel aangeboden als er een topdocent/trainer/coach voor is met ruime ervaring en grote expertise.

Zorgvuldig geselecteerde docenten

Onze zorgvuldig geselecteerde docenten, trainers en coaches zijn ware experts in online marketing en communicatie. Ze maken écht het verschil in uw leer- en groeiproces. Met heel veel praktijkervaring, up-to-date kennis en inspirerende leermethoden bent u verzekerd van een hoogwaardige leerervaring bij SBM.  

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding?
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze collega
Vanessa Aneca