Fiscaliteit

Wilt u uw fiscale kennis naar een hoger niveau tillen? Met onze opleidingen Fiscaliteit verwerft u de nodige expertise om bedrijven te begeleiden richting fiscaal succes. Zo wordt u dé financiële expert waar bedrijven op kunnen rekenen! 

Bent u een accountant, fiscalist, bedrijfsrevisor, of een (startende) medewerker in een boekhoudafdeling of -kantoor? Dan verwacht uw klant of leidinggevende vast dat u gericht en in mensentaal kunt adviseren, zich snel kunt aanpassen, en bedreven bent in digitalisatie.


Wenst u deze vaardigheden aan te scherpen? Of verdiept u zich liever in vennootschapsbelasting, personenbelasting of BTW? U vindt vast wat u zoekt in ons aanbod fiscale opleidingen. Ze zijn ontworpen voor finance professionals met groeiplannen, zoals u.


Ook als u een ondernemer bent die op de hoogte wil blijven van de laatste belastingen, bent u welkom. Onze opleidingen zijn ontworpen om uw kennis en vaardigheden op het gebied van belastingen te verruimen. Ze stellen u ook in staat om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen en wetgevingen.

 

In de kijker

Club Fiscale actualiteit

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de fiscale actualiteit? Dankzij de Club Fiscale actualiteit vermijdt u dat verouderde kennis resulteert in een financiële kater. Ontdek de kracht van interactie en debat, en challenge uw collega’s. Topdocenten en experts voorzien u van concrete handvaten en inzichten zodat u gemakkelijk de vertaalslag maakt naar de praktijk! 

ONZE TROEVEN

Focus op live training

Waar andere bijscholingscentra maximaal inzetten op online training, zijn we bij SBM overtuigd van het sociale aspect van vorming. Niets verbindt mensen meer dan samen ploeteren over een complex probleem. U bouwt een netwerk op met duurzame contacten. Bovendien is het bewezen: u onthoudt meer van een face-to-face opleiding.

Flexibiliteit & kwaliteit troef

Natuurlijk bieden wij ook (on-demand) webinars en e-learnings aan. Die past u makkelijk in uw drukke werkschema in dankzij onze flexibele lesroosters. Bij heel wat opleidingen heeft u de keuze tussen een avond- of dagtraining. Tot slot nog een kwaliteitsvol extraatje: al onze financiële opleidingen zijn geaccrediteerd bij het ITAA, IBR, FSMA of BIV.  

Uw toekomst begint hier. Kies voor groei. Kies voor succes.

Praktijk eerst dankzij topdocenten

Al sinds de begindagen zet SBM in op praktische opleidingen. Zo selecteren we onze lesgevers met zorg. Allereerst kiezen we experten met ruime ervaring in hun vak, én die nog actief aan de slag zijn. Die brengen erg nuttige praktijkvoorbeelden mee. Daarnaast verkiezen we professionals die al één en ander bewezen hebben als (gast)docent

Nieuws

Club Fiscale Actualiteit in een nieuw jasje

Binnenkort geven docenten Stijn Lamote en Filip Vandenberghe de aftrap van het vernieuwde concept voor de Club fiscale actualiteit. “We pakken uit met een nieuwe debatformule. Nergens anders wordt de fiscale actualiteit zo benaderd als in dit nieuwe clubconcept. We brengen hiermee iets unieks”, klinkt het enthousiast bij Stijn Lamote. 

Club fiscale actualiteit

Blijf up-to-date met de fiscale nieuwigheden met 6 boeiende panelgesprekken en colleges van gastsprekers.
 • icon Vanaf 25/09/2023
 • icon Diverse locaties
 • icon 6 sessie(s)
 • icon 960,00 excl. BTW
 • KMO-portefeuille
icon chevron right

BTW Club

Blijf up-to-date met de BTW nieuwigheden. Luister zes keer per jaar naar boeiende panelgesprekken en uiteenzettingen van vooraanstaande gastsprekers.
 • icon Vanaf 09/10/2023
 • icon Diverse locaties
 • icon 4 sessie(s)
 • icon 640,00 excl. BTW
 • KMO-portefeuille
icon chevron right

Praktische snelcursus btw

Btw-regels zijn niet altijd even eenvoudig. Gelukkig krijgt u in deze opleiding de basisregels btw op een praktische manier uitgelegd.
 • icon Vanaf 14/03/2024
 • icon Diverse locaties
 • icon 4 sessie(s)
 • icon 870,00 excl. BTW
icon chevron right

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding?
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze collega
Els Vanacker