Digital commerce

Droomt u van een bloeiende online business? Vraagt u zich af hoe u uw digitale strategie en aanwezigheid kunt versterken? Onze opleidingen Digital commerce zijn uw sleutel tot succes in de digitale wereld! 

De opleidingen Digital commerce zijn specifiek bedoeld voor zelfstandige handelaars en zaakvoerders van kleine ondernemingen die geen sales- en/of marketingmedewerker in dienst hebben. Of u nu alles zelf moet doen of bepaalde taken met kennis van zaken wilt uitbesteden aan een externe partij, deze opleidingen bieden u de benodigde kennis en vaardigheden om succesvol te zijn in de wereld van digitale handel.

In de kijker

Internationaal doorgroeien met E-commerce

Wilt u als webshopondernemer over de grenzen heen groeien? Mis deze kans niet! Ontdek de sleutel om internationaal door te groeien met e-commerce en krijg de juiste handvatten in ons lerend netwerk. Leer van experts en gelijkgestemden. Klaar om uw webshop naar nieuwe markten te brengen? 

Onze troeven

Selectie aanbod

SBM benadert digital commerce als expertise. Ons aanbod is select, want een leerinterventie wordt enkel aangeboden als er een topdocent/trainer/coach voor is met ruime ervaring en grote expertise.

Zorgvuldig geselecteerde docenten

Onze zorgvuldig geselecteerde docenten, trainers en coaches zijn ware experts in e-commerce. Ze maken écht het verschil in uw leer- en groeiproces. Met heel veel praktijkervaring, up-to-date kennis en inspirerende leermethoden bent u verzekerd van een hoogwaardige leerervaring.

We luisteren en adviseren

Bij SBM begrijpen we dat elke ondernemer unieke doelstellingen heeft en een persoonlijk leertraject volgt. Daarom helpen we u bij het maken van de juiste keuze. We luisteren naar uw doelen en adviseren welke leerinterventies het meest geschikt zijn.  

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding?
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze collega
Vanessa Aneca