Coming Soon

Data-intelligent ondernemen als KMO

Leer hoe u meer uit uw bedrijf haalt, zonder angst voor technologie
  • KMO-portefeuille

Introductie

Leer als kleine onderneming uw data operationeel en commercieel gebruiken om meer uit uw bedrijf te halen.

Omschrijving

Wilt u als ondernemer ook de voordelen van data-analyse benutten en zo uw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Dan is de opleiding 'data-intelligent ondernemen als KMO' de perfecte keuze voor u!

In onze huidige digitale wereld worden er continu enorme hoeveelheden data gegenereerd. Als u deze data correct interpreteert, haalt u er belangrijke commerciële en operationele inzichten uit. Maar hoe zorgt u ervoor dat de data in uw organisatie ook daadwerkelijk betrouwbaar is? En hoe maakt u gebruik van de nieuwste AI-technologieën om geautomatiseerde beslissingen te nemen?

Onze opleiding, met steun van VLAIO, biedt u de perfecte combinatie van theoretische kennis, hands-on workshops en individuele begeleiding. U leert hoe u de data in uw bedrijf op een gestructureerde manier verzamelt en analyseert, zodat u tot weloverwogen beslissingen komt. Ook leert u welke acties u onderneemt om de commerciële en operationele inzichten uit uw data te verkrijgen.

Maar dat is nog niet alles. In deze opleiding ontdekt u ook hoe u de nieuwste AI-technologieën inzet om geautomatiseerde beslissingen te nemen. Zo kunt u bijvoorbeeld bepaalde processen volledig automatiseren en tijd besparen, terwijl u tegelijkertijd de nauwkeurigheid van uw beslissingen vergroot.

Kortom, onze opleiding 'data-intelligent ondernemen als KMO' biedt u de kans om uw bedrijf te laten groeien door middel van de nieuwste data- en AI-technologieën. Meld u nu aan en ontdek hoe u het potentieel van uw data kunt benutten!

Voor wie is deze opleiding bestemd?

  • Uw bedrijf heeft veel potentieel, maar u wilt graag meer inzicht krijgen in de data die binnen uw organisatie gegenereerd wordt om betere beslissingen te nemen en te groeien?
  • U wilt zich niet overweldigd voelen door technologie en zoekt daarom een opleiding die u stap voor stap leert hoe u data op de juiste manier kunt structureren en interpreteren?
  • U bent zaakvoerder/manager, back office medewerker of in-the-field/on-the-floor medewerker?

De opleiding 'data-intelligent ondernemen als KMO' is speciaal ontworpen voor kleine en middelgrote ondernemingen (0 tot 50 medewerkers). Tijdens deze opleiding krijgt u een combinatie van kennis, workshops en individuele begeleiding om te leren hoe u data op een betrouwbare manier kunt verwerken en commerciële of operationele inzichten kunt verkrijgen. U leert ook hoe u geautomatiseerde beslissingen kunt maken op basis van AI en krijgt een realistisch beeld van de nieuwste technologieën. Schrijf u nu in en haal het maximale uit uw bedrijf!

Hoe ziet het programma van deze opleiding eruit?

Dit opleidingsprogramma biedt een laagdrempelige manier om meer waarde uit uw data te halen. Het bestaat uit een intakegesprek, 4 opleidingsmodules (waarvan 1 workshop) en een coachingsessie.

  • Het traject begint met een stevige introductie tot data, waarbij u leert over de verschillende typen data en hun eigenschappen. De eerste module richt zich specifiek op klantdata, terwijl de tweede module dieper ingaat op de resterende datatypen (product, transactionele- en operationele data). Vervolgens leert u over de integratie en verwerking van verschillende datastromen tussen diverse bedrijfstoepassingen, zoals de boekhouding, het ERP en het mailsysteem.

Naast twee generieke modules zijn er twee modules die worden gedifferentieerd op basis van functietypen: management/zaakvoerders, office functies (zoals marketing, verkoop, HR) en in the field/on the floor medewerkers.

  • De derde module behandelt de rol van data in de digitale bedrijfsvoering en geeft handvatten om te groeien naar een datagedreven onderneming. Hierbij komen onder andere de verrijking en combinatie van data, inzichten uit data voor betere beslissingen en automatisering van processen aan bod.
  • De vierde module is een workshop waarin de verworven kennis verder wordt geconcretiseerd naar de eigen situatie.

Het opleidingsprogramma start met een zelfscan en intakegesprek, waarin uw uitdagingen en de datavolwassenheid van uw organisatie worden vastgesteld. Op die manier kan worden bepaald of de opleiding aan uw verwachtingen kan voldoen.

Na de 3 opleidingsmodules en workshop volgt een korte coachingsessie waarin vervolgstappen kunnen worden besproken.

Wilt u graag een opleiding aanpassen op maat van uw bedrijf?

Samen creëren we uw perfecte opleiding!

Foto Vanessa Aneca

Vanessa Aneca

Projectcoördinator

Ik wens een incompany opleiding

Een vraag over deze opleiding?

Wij zijn er voor u! Contacteer ons en wij helpen u met veel enthousiasme verder.

Stel uw vraag