17/10/2024

Dag van de projectmanager

Omschrijving

Op 17 oktober 2024 staat een bijzonder evenement op de agenda: de Dag van de Projectmanager. Dit is dé gelegenheid voor zowel startende als ervaren medewerkers die op enigerlei wijze betrokken zijn bij projectwerk, om samen te komen en hun kennis en ervaring te vergroten. Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan dit inspirerende event, dat zal plaatsvinden in de regio van Kortrijk.

Laat u verwelkomen vanaf 12:00 uur, en geniet van een namiddag met boeiende sprekers en een gevarieerd programma. Momenteel werken we nog hard aan het definitieve programma, maar we kunnen u al verzekeren dat het een namiddag wordt die u niet wilt missen.

Hoewel het op dit moment nog niet mogelijk is om u in te schrijven, bieden we u de kans om als eerste op de hoogte te zijn wanneer de inschrijvingen openen. Laat uw gegevens achter via een infovraag op deze pagina en u ontvangt een melding wanneer de eerste plaatsjes geboekt kunnen worden.

Houd deze pagina in de gaten, want de komende weken zullen we hier meer informatie delen en een tipje van de sluier oplichten over het programma. Mis dit unieke event niet en laat ons weten dat u erbij wilt zijn. We kijken ernaar uit u te verwelkomen op de Dag van de Projectmanager op 17 oktober!

Voor wie is deze opleiding bestemd?

projectleiders, projectmanagers

Hoe ziet het programma van deze opleiding eruit?

Het programma komt eraan!

Onze opleidingen

Locaties en data


Kortrijk

Doorniksesteenweg 220, 8500 Kortrijk

17/10/2024

€ 495,00

excl. BTW

Lesdagen

donderdag (17/10)
donderdag (17/10)

Uur

12:00 - 16:00
16:00 - 20:00

Duur

2 sessie(s)

€ 495,00

excl. BTW


Een vraag over deze opleiding?

Wij zijn er voor u! Contacteer ons en wij helpen u met veel enthousiasme verder.

Stel uw vraag