U bent vormingsverantwoordelijke of HR manager?

Opleiding als krachtbron voor uw onderneming

Als opleidingscoach weet u dat levenslang leren een belangrijke succesfactor is van de bedrijfsvoering. Het optimaal beheren en ontwikkelen van menselijk kapitaal is een speerpunt in het managementbeleid.

U bent het aanspreekpunt bij nood aan vorming en vervolmaking van competenties.

SBM is de partner bij uitstek om u hierbij te ondersteunen. Wij adviseren, coachen en trainen in quasi alle denkbare domeinen op alle functieniveaus. Naast de kennis en expertise beschikken we ook over een brede waaier aan faciliteiten: in company, op locatie, in een van onze campussen. Precies waar u op zoek naar bent: relevant en perfect georganiseerd.

De Personeelszaak

SBM kan ook uw rechterhand zijn voor uw personeelszaken. ‘De Personeelszaak’ van SBM kan u op tal van domeinen assisteren: rekrutering, functie- en evaluatiegesprekken, wetgeving en regelgeving, opleiding ‘on the job’, expertise-sharing, verloningssystematiek, doorlichting van uw personeelsbeleid … De Personeelszaak heeft een hands-on spirit en garandeert een haalbare en betaalbare aanpak, o.a. dankzij onze expertise in alternatieve financiering en subsidies. Via HR maatwerk maken we van uw nood een opportuniteit.

Meer weten over ‘De personeelszaak’? Contacteer Patrick Vanhaecke - 050 40 30 97

Lees meer over de personeelszaak