Online adverteren en analytics

Wilt u uw online advertenties naar een hoger niveau tillen? Wilt u de kracht van data ontketenen om betere resultaten te behalen? In de opleidingen Online adverteren en analytics leert u hoe u effectieve campagnes opzet, relevante doelgroepen bereikt en uw succes meetbaar maakt. 

De opleidingen Online adverteren zijn bestemd voor iedereen die zich met zijn/haar bedrijf of zaak wil profileren in een lokale, nationale of internationale context. Met advertenties.

De opleidingen Analytics zijn bedoeld voor digital marketeers die expertise in Google analytics willen verwerven. 
 

Foto Frederik Delfosse
Quote Image

Een doelstelling die niet op papier staat, blijft een idee.

Frederik Delfosse - Zaakvoerder & docent SBM

Lees verder
Foto Frederik Delfosse

In de kijker

U wil expert worden in Google Analytics?

Wilt u meer inzicht krijgen in de resultaten van uw digitale marketingcampagnes? Én wilt u het gedrag van uw websitebezoekers doorgronden? Met de opleiding ‘Digital Marketeer – Expert: Google Analytics’ bent u aan het juiste adres! Word een specialist in datarapportage en maak uw online succes meetbaar met Google Analytics 4!         

Onze troeven

Selectief aanbod

SBM benadert Online adverteren en analytics als expertises. Ons aanbod is select, want een leerinterventie wordt enkel aangeboden als er een topdocent/trainer/coach voor is met ruime ervaring en grote expertise.

Zorgvuldig geselecteerde docenten

Onze zorgvuldig geselecteerde docenten, trainers en coaches zijn ware experts in online adverteren en analytics. Ze maken écht het verschil in uw leer- en groeiproces. Met heel veel praktijkervaring, up-to-date kennis en inspirerende leermethoden bent u verzekerd van een hoogwaardige leerervaring bij SBM. 

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding?
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze collega
Vanessa Aneca