Multimedia en marketingtechnologie

Bent u klaar om de kracht van multimedia en marketingtechnologie te ontdekken? Wilt u boeiende content leren creëren via diverse media? Én wilt u de nieuwste marketingtools doorgronden? Met een opleiding tilt u uw skills naar een hoger niveau! 

De opleidingen Multimedia en marketingtechnologie zijn bestemd voor medewerkers van de communicatie- of marketingafdeling van een bedrijf. De opleidingen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden die hun kennis en vaardigheden willen versterken.  

Foto Mic Adam
Quote Image

Bedrijven vertellen me vaak dat ze geen content hebben. Wel, dat klopt niet.

Mic Adam - Zaakvoerder

Lees verder
Foto Mic Adam

Opleiding in de kijker

Canva voor beginners

Zou u zelf graag affiches, flyers, visitekaartjes, brochures, sociale media posts … ontwerpen? Maar heeft u helaas geen grafische achtergrond? Dan is de opleiding Canva voor beginners ideaal voor u! Met deze gratis en gebruiksvriendelijke tool creëert u in no time beeldige ontwerpen! En het goede nieuws is: u heeft er absoluut geen technische kennis voor nodig.

Onze troeven

Selectief aanbod

SBM benadert multimedia en marketingtechnologie als expertises. Ons aanbod is select, want een leerinterventie wordt enkel aangeboden als er een topdocent/trainer/coach voor is met ruime ervaring en grote expertise.

Zorgvuldig geselecteerde docenten

Onze zorgvuldig geselecteerde docenten, trainers en coaches zijn ware experts in multimedia en marketingtechnologie. Ze maken écht het verschil in uw leer- en groeiproces. Met heel veel praktijkervaring, up-to-date kennis en inspirerende leermethoden bent u verzekerd van een hoogwaardige leerervaring bij SBM. 

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding?
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze collega
Vanessa Aneca