Klantgericht communiceren

Wilt u uw communicatie naar een hoger niveau tillen? Door klantgerichter te communiceren, bereikt u uw doelgroep effectief en creëert u blijvende indrukken. Ontdek onze opleidingen en behaal buitengewone resultaten! 

De opleidingen Klantgericht communiceren zijn bestemd voor iedereen die instaat voor de communicatie van een bedrijf, en daarbij extra aandacht wil besteden aan klantgerichtheid.

Foto Karen Claeys
Quote Image

De technische kennis was er, dankzij de opleiding zetten de installateurs ook een stap vooruit op communicatief vlak.

Karen Claeys - HR-Manager

Lees verder
Foto Karen Claeys

Opleiding in de kijker

Copywriting: zo slaat u iedere lezer aan de haak

Schrijft u commercieel of informatief – voor het scherm of papier? En wilt u daar meer resultaat mee behalen – ook als u geen talenknobbel heeft? Twijfel dan geen moment en volg deze hands-on schrijfopleiding. En, wees gerust: spellingregels, grammatica en taalpurisme komen in deze opleiding niét aan bod.

Onze troeven

Selectief aanbod

SBM benadert klantgerichte communicatie als expertise. Ons aanbod is select, want een leerinterventie wordt enkel aangeboden als er een topdocent/trainer/coach voor is met ruime ervaring en grote expertise.

Zorgvuldig geselecteerde docenten

Onze zorgvuldig geselecteerde docenten, trainers en coaches zijn ware experts in klantgericht communiceren. Ze maken écht het verschil in uw leer- en groeiproces. Met heel veel praktijkervaring, up-to-date kennis en inspirerende leermethoden bent u verzekerd van een hoogwaardige leerervaring bij SBM.  

Nieuws

Copywriting 101: een gids voor de beginnende copywriter

Leer nu de kunst van overtuigende copywriting en boost uw verkoop. Weet u nog wat u overtuigde bij uw laatste aankoop? Juist, de tekst. Ontdek hier 6 ultieme tips om een goede copywriter te worden! 

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding?
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze collega
Vanessa Aneca