IT project en service management

Wilt u IT-diensten naar nieuwe hoogten tillen en excelleren in IT servicemanagement? Wenst u IT-projecten op tijd, binnen budget en met de gewenste kwaliteit op te leveren? Dankzij onze opleidingen wordt u een meester in zowel IT service als IT project management.  

De opleidingen IT project en service management zijn bedoeld voor professionals die betrokken zijn bij IT-projecten en servicemanagement, zoals IT-projectmanagers, servicemanagers, teamleiders en IT-professionals die hun kennis en vaardigheden willen verbreden en versterken in deze vakgebieden.

In de kijker

PRINCE2® - Foundation

Wilt u de sleutel tot succesvol projectmanagement ontdekken? In de opleiding PRINCE2® leert u projecten organiseren, beheren en controleren. PRINCE2 (Projects IN Controlled Environment) is een gestructureerde methode om effectief en efficiënt projecten te beheren/managen. Bereid u voor op het PRINCE2® Foundation examen en word een gewaardeerde projectmanager! 

Onze troeven

Ruim aanbod

Geniet van een ruim aanbod van opleidingen en bijscholingen. Zo blijft u volledig up-to-date. Of u nu kiest voor een training uit het open aanbod of een bedrijfsopleiding op maat, SBM staat voor u klaar.

Begeleiding door experts

Laat u ondersteunen en begeleiden door experts in IT project en service management. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld, en delen met veel plezier hun ervaring en expertise. 

Praktijkgerichte aanpak

Profiteer van onze praktijkgerichte aanpak. Dankzij onze hands-on trainingen kan u uw verworven kennis en vaardigheden meteen toepassen in uw job.  

Beheer uw project op een efficiënte manier en behaal daadwerkelijk optimale resultaten met uw team!
  • icon Diverse locaties
  • icon 6 sessie(s)
  • icon Vanaf 1750,00 excl. BTW
Maak een flexibele overgang in nieuwe manieren van werken in een steeds veranderende digitale wereld!
  • icon Diverse locaties
  • icon 4 sessie(s)
  • icon Vanaf 1355,00 excl. BTW
Verneem hier belangrijke tips bij het opmaken en beheren van duidelijke contracten met uw ICT leveranciers!
  • icon Gent
  • icon 2 sessie(s)
  • icon 280,00 excl. BTW

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding?
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze collega
Nele Depecker