Financieel beleid

Wilt u de financiële wereld veroveren? Wilt u weten hoe u de financiële gezondheid van een bedrijf kan optimaliseren? Met een opleiding Financieel beleid tilt u uw skills en expertise in finance naar een hoger niveau. 

Bent u een (financieel) analist, controller of manager? Merkt u dat uw leidinggevenden alsmaar vaker verwachten dat u veelzijdig bent, zich snel kunt aanpassen, en bedreven bent in digitalisatie. Wilt u uw vaardigheden aanscherpen? 

Of zoekt u naar mogelijkheden om uw kennis op gebied van financiële planning, analyse en strategie te verruimen? U vindt vast uw gading tussen onze opleidingen Financieel Management. Deze zijn ontworpen voor finance professionals met groeiplannen, zoals u. 

Daarnaast zijn deze opleidingen ook waardevol voor ondernemers en managers van niet-financiële diensten. U verbetert uw financiële expertise en leert hoe u een doordacht financieel beleid bepaalt. 

Foto Kristoff Temmerman
Quote Image

Elk jaar voorzien we noemenswaardig tijd én budget om aan training te spenderen.

Kristoff Temmerman - Investeren in medewerkers én nieuwe profielen aantrekken

Lees hun verhaal
Foto Kristoff Temmerman

In de kijker

Business controller

Wilt u meer zijn dan een cijferanalist? Word een gewilde financiële expert die bedrijven helpt bij het behalen van succes. Met de opleiding Business Controller ontwikkelt u de vaardigheden om de processen te begrijpen die cijfers beïnvloeden. Zo verkrijgt u de nodige expertise om bedrijfsdoelen te realiseren en wordt u een onmisbare schakel in financieel management!

SBM-Subdomeinen_479x479-Financieel-beleid.jpg

Onze troeven

Praktijk eerst dankzij topdocenten 

Al sinds de begindagen zet SBM in op praktische opleidingen. Zo selecteren we onze lesgevers met zorg. Allereerst kiezen we experten met ruime ervaring in hun vak, én die nog actief aan de slag zijn. Die brengen erg nuttige praktijkvoorbeelden mee. Daarnaast verkiezen we professionals die al één en ander bewezen hebben als (gast)docent

Focus op live training 

Waar andere bijscholingscentra maximaal inzetten op online training, zijn we bij SBM overtuigd van het sociale aspect van vorming. Niets verbindt mensen meer dan samen ploeteren over een complex probleem. Zo bouwt u een netwerk op met duurzame contacten. Bovendien is het bewezen: u onthoudt meer van een face-to-face opleiding.  

Flexibiliteit & kwaliteit troef 

Natuurlijk bieden wij ook (on-demand) webinars en e-learnings aan. Die past u makkelijk in uw drukke werkschema in dankzij onze flexibele lesroosters. Bij heel wat opleidingen heeft u de keuze tussen een avond- of dagtraining. Tot slot nog een kwaliteitsvol extraatje: ruim 90% van onze financiële opleidingen zijn geaccrediteerd bij het ITAA, IBR, FSMA of BIV.  

Uw toekomst begint hier. Kies voor groei. Kies voor succes.  

BINNENKORT BINNEN DIT LEERDOMEIN

Opleidingen Financieel beleid

Werkkapitaal

Ontdek de realiteit achter de cijfers. Hoe u ze interpreteert en ze met een actieplan beïnvloedt.
 • icon Vanaf 19/12/2023
 • icon Gent
 • icon 2 sessie(s)
 • icon 850,00 excl. BTW
 • KMO-portefeuille
icon chevron right

Data-analyse in finance

De datadump beu? Haal toegevoegde waarde uit uw big data met de juiste analytische technieken.
 • icon Vanaf 08/02/2024
 • icon Gent
 • icon 2 sessie(s)
 • icon 850,00 excl. BTW
 • KMO-portefeuille
icon chevron right

Business controller

In 6 avonden leert u de financiële gezondheid en prestaties van organisaties analyseren en optimaliseren.
 • icon Vanaf 01/03/2024
 • icon Gent
 • icon 6 sessie(s)
 • icon 1825,00 excl. BTW
 • KMO-portefeuille
icon chevron right

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding?
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze collega
Els Vanacker