Digital commerce

Droomt u van een bloeiende online business? Vraagt u zich af hoe u uw digitale strategie en aanwezigheid kunt versterken? Onze opleidingen Digital commerce zijn uw sleutel tot succes in de digitale wereld! 

Liever op maat?

Kiest u liever voor een persoonlijk traject?
Volledig op maat en op individueel of groepsniveau. Ontdek de mogelijkheden.

Frederik Delfosse_63.jpg
Quote image
Een doelstelling die niet op papier staat, blijft een idee.
Frederik Delfosse
Zaakvoerder & docent SBM

Flexibele leertrajecten

Standaardtraject of opleiding op maat?

Als (nieuwe) manager of bedrijfscoach heeft u noch de tijd noch de middelen om lange, ineffectieve trainingen te doorlopen die geen directe impact hebben op uw prestaties of die van uw team. Wij bieden u de flexibiliteit die het verschil maakt. Kies daarom het leertraject dat het beste bij u en uw bedrijf past: een standaardprogramma volgens thema of een opleiding op maat van uw specifieke noden. Uw unieke uitdagingen verdienen een unieke aanpak!

In de kijker

Internationaal doorgroeien met E-commerce

Wilt u als webshopondernemer over de grenzen heen groeien? Mis deze kans niet! Ontdek de sleutel om internationaal door te groeien met e-commerce en krijg de juiste handvatten in ons lerend netwerk. Leer van experts en gelijkgestemden. Klaar om uw webshop naar nieuwe markten te brengen? 

Een traject net zo uniek als uw organisatie

Een unieke leerervaring blijft hangen.  Bent u klaar om een gepersonaliseerd leertraject te starten? Samen stippelen wij uw incompany training uit.

SBM_Medewerkers_SSN_256x256.jpg
Steven Soenen