Travi opleidingen

Travi, de nieuwe naam van VFU, is het vormingsfonds voor uitzendkrachten- en kandidaten. U kunt bij Travi terecht voor advies over opleidingen of het aantrekken van talent in de uitzendsector. Travi staat voor training voor interim, mét impact, zodat uitzendkrachten nog sterker staan op de arbeidsmarkt!

Opleidingen voor uitzendkrachten of -kandidaten

Travi biedt uitzendbedrijven in de eerste plaats arbeidsmarktgerichte opleidingen voor uitzendkrachten of -kandidaten. Maar er is meer. Travi zet in op hands-on oplossingen voor arbeidsmarktvragen van uitzendbedrijven en hun uitzendkrachten.

Daarnaast ondersteunt Travi maatschappelijk relevante projecten. Travi verlaagt immers drempels voor kandidaten die als uitzendkracht willen werken, zoekt oplossingen voor mogelijke struikelblokken die een job in de weg staan (vb: mobiliteit) en stimuleert diversiteit in de uitzendsector.
 

Travi opleidingen

Travi, de nieuwe naam van VFU, is het vormingsfonds voor uitzendkrachten- en kandidaten. U kan bij Travi terecht voor advies over opleidingen of het aantrekken van talent in de uitzendsector. Travi staat voor training voor interim, mét impact, zodat uitzendkrachten nog sterker staan op de arbeidsmarkt!