Duits

Wilt u vlotter leren communiceren met Duitstalige klanten of collega’s? Wil u dat met meer overtuiging en zelfvertrouwen doen? Leert u graag samen met gelijkgestemden? Dan zijn onze cursussen Duits perfect voor u! 

De cursussen Duits zijn bestemd voor professionals die vlotter in het Duits willen communiceren op het werk. Of u nu een beginner bent die de basis van de Duitse taal wil leren, of een gevorderde professional die zijn zakelijke communicatievaardigheden wil verfijnen. Bij SBM vindt u precies de taaltraining die u zoekt!

In de kijker

Duits - initiatie

Duits nodig in uw job? Heeft u op vandaag nauwelijks of geen kennis van de Duitse taal? Wilt u Duits leren, maar dan liefst op een hedendaagse, leuke manier? Schrijf u dan in voor deze blended taaltraining! Uw motivatie + "all-in-one" e-modules + professionele coaching = eenvoudiger leren van een taal, met garantie op sneller resultaat! 

Onze troeven

Ruim aanbod

Geniet van een ruim aanbod van opleidingen en bijscholingen. Zo blijft u volledig up-to-date. Of u nu kiest voor een training uit het open aanbod of een bedrijfsopleiding op maat, SBM staat voor u klaar.

Ondersteuning van experts

Laat u ondersteunen en begeleiden door experts in de Duitse taal. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld, en delen met veel plezier hun ervaring en expertise.

Praktijkgerichte aanpak

Profiteer van onze praktijkgerichte aanpak. Dankzij onze hands-on trainingen kan u uw verworven kennis en vaardigheden meteen toepassen in uw job.  

Nieuws

Tips om sneller een nieuwe taal aan te leren

Met de Taalacademy van SBM communiceert u met vertrouwen. "Natuurlijk gaat een taal leren niet vanzelf. Een taal leren kost veel energie en moeite." Denkt u meteen? We vertellen u graag het tegendeel. Met deze tips hebt u sneller een nieuwe taal onder de knie. 

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding?
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze collega
Vanessa Aneca