Taal

Wilt u uw huidige talenkennis verbeteren of een volledig nieuwe taal verwerven? Wilt u vlot leren communiceren met internationale klanten of met collega’s van verschillende nationaliteiten? In een steeds meer geglobaliseerde wereld, is meertaligheid een must. Ontdek onze taalopleidingen en verrijk uw professionele pad!

Binnen dit domein hebben we specifieke aandacht voor

De taalopleidingen zijn bestemd voor iedereen die zijn communicatievaardigheden in een andere taal wil verbeteren. Of u nu een individu bent dat graag vloeiender en zelfverzekerder wil spreken in een andere taal, of een bedrijf dat behoefte heeft aan medewerkers met sterke taalvaardigheden, deze opleidingen bieden de juiste ondersteuning!

In de kijker

Immo Frans voor de vastgoedbemiddelaar

Sta stevig in uw taalschoenen als vastgoedmakelaar! In de opleiding Immo Frans leert u vlot communiceren met Franstalige klanten. En dát op uw tempo, met voldoende variatie, interactie en een taalcoach als ruggensteun. Imponeer potentiële (ver)kopers met uw geoliede uitspraak en word net zo vloeiend als een geboren Fransman of Française! 

SBM-Domeinen_479x479-Taal_Redactie.jpg

Onze troeven

Breed aanbod

SBM begrijpt hoe belangrijk het is om effectief te communiceren met klanten en collega's in een andere taal. Daarom bieden we een breed scala aan taaltrainingen aan. Die zijn ontworpen om uw taalvaardigheden te verbeteren en uw zelfvertrouwen te vergroten wanneer u een andere taal spreekt.

Ervaren taaltrainers

U wordt door onze ervaren taaltrainers gecoacht: 

  • In kleine groepen of individueel. U krijgt de nodige aandacht en boekt zichtbare vooruitgang op korte tijd. Uw inspanningen renderen! 
  • In een aangename, ongedwongen sfeer. Met gelijkgestemde medecursisten. En gepassioneerde, toegewijde taalcoaches. Uw zelfvertrouwen groeit zienderogen!
  • Met bewezen leermethodes, innovatieve formats of toptechnologische e-modules. Een effectieve aanpak afgestemd op uw manier van leren die u verkiest. Uw motivatie maakt het verschil

Aangepaste inhoud en leersnelheid

De inhoud en leersnelheid van de taaltrainingen stemmen we af op de specifieke deelnemers.

Blog

Taalcoaching heruitgevonden

Frans voor bedrijfsverpleegkundigen heeft meer om het lijf dan de titel doet vermoeden! Taalcoach Anne Streulens legt uit: “Zaken als doorvragen, patiënten geruststellen of hen aanmanen lukken beter in de moedertaal. Moet het plots en français? Dan slaat de twijfel toe en smelt de naturel weg.”

Binnenkort binnen dit leerdomein

Taalopleidingen

Heldere e-mails schrijven

Hoe schrijft u een e-mail die uw collega of klant doet glunderen? En zo de actie uitlokt die u verwacht?
  • icon Vanaf 24/01/2024
  • icon Gent
  • icon 2 sessie(s)
  • icon 495,00 excl. BTW
icon chevron right

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding?
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze collega

Vanessa Aneca