Projectmanagement

Wilt u projecten succesvol beheren van begin tot einde? Wilt u de kracht van effectieve communicatie en leiderschap in projecten ontdekken? Dan zijn onze opleidingen Projectmanagement perfect voor u!  

De opleidingen Projectmanagement zijn bedoeld voor professionals die hun vaardigheden in projectmanagement willen verbeteren, en die hun carrière in deze richting willen versterken. Ze kunnen werkzaam zijn in verschillende industrieën, zoals IT, bouw, marketing, financiën, enz. 

De opleidingen zijn ook geschikt voor ondernemers, freelancers en managers die verantwoordelijk zijn voor het leiden van projecten en het bevorderen van efficiëntie en effectiviteit in hun werk.

In de kijker

Dag van de projectmanager

Ontdek het verrassende programma van dit event met 9 sprekers in 3 break-outrooms. We verwelkomen u op 17 oktober in het mooie decor van NOA outdoor living in Kruisem. Keynote spreker is niemand minder dan Filip Van den Abeele. Stuur uw project naar future proof succes!

Onze troeven

Ruim aanbod

Geniet van een ruim aanbod van opleidingen en bijscholingen. Zo blijft u volledig up-to-date. Of u nu kiest voor een training uit het open aanbod of een bedrijfsopleiding op maat, SBM staat voor u klaar.

Ondersteuning door experts

Laat u ondersteunen en begeleiden door experts in projectmanagement. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld, en delen met veel plezier hun ervaring en expertise.

Praktijkgerichte aanpak

Profiteer van onze praktijkgerichte aanpak. Dankzij onze hands-on trainingen kan u uw verworven kennis en vaardigheden meteen toepassen in uw job.  

Leer hoe u uw projecten succesvol kunt beheren vanaf initiële planning tot aan de uiteindelijke oplevering.
  • icon Diverse locaties
  • icon 4 sessie(s)
  • icon Vanaf 650,00 excl. BTW
Ontdek de kracht van Agile en Scrum met onze opleiding en verbeter samenwerking en uw projectresultaten!
  • icon Kortrijk
  • icon 4 sessie(s)
  • icon 575,00 excl. BTW
Beheer uw project op een efficiënte manier en behaal daadwerkelijk optimale resultaten met uw team!
  • icon Gent
  • icon 6 sessie(s)
  • icon 1820,00 excl. BTW

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding?
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze collega 
Steven Soenen