Communicatieve en sociale vaardigheden

Wilt u de geheimen van effectieve communicatie ontdekken? Wenst u uw sociale vaardigheden (assertiviteit, conflicthantering …) te versterken? Benieuwd hoe u succesvol onderhandelt en overtuigend presenteert? Geef uw skills een extra boost met onze opleidingen Communicatieve en sociale vaardigheden! 

De opleidingen Communicatieve en sociale vaardigheden zijn bestemd voor professionals die hun interactievaardigheden willen verbeteren. Of u nu leidinggevende bent, teamlid, coach of vertrouwenspersoon, deze trainingen helpen u om effectief te communiceren en succesvolle sociale relaties op te bouwen. 

In de kijker

Spreken voor publiek

Moet u binnenkort voor publiek spreken en breekt het zweet u al uit? Wilt u met zelfvertrouwen en impact leren presenteren? In de opleiding Spreken voor publiek leert u stapsgewijs een boeiende en beklijvende speech of presentatie geven. Geen knikkende knieën meer, maar met een glimlach op het podium! 

Onze troeven

Ruim aanbod

Geniet van een ruim aanbod van opleidingen en bijscholingen. Zo blijft u volledig up-to-date. Of u nu kiest voor een training uit het open aanbod of een bedrijfsopleiding op maat, SBM staat voor u klaar.

Ondersteuning door experts

Laat u ondersteunen en begeleiden door experts in communicatieve en sociale vaardigheden. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld, en delen met veel plezier hun ervaring en expertise.

Praktijkgerichte aanpak

Profiteer van onze praktijkgerichte aanpak. Dankzij onze hands-on trainingen kan u uw verworven kennis en vaardigheden meteen toepassen in uw job.  

U geeft regelmatig presentaties voor een groep of publiek? Vlot presenteren wordt een fluitje van een cent.
  • icon Kortrijk
  • icon 4 sessie(s)
  • icon 650,00 excl. BTW
Lichaamstaal leren lezen? Na de opleiding Body language kan u non-verbale signalen interpreteren.
  • icon Diverse locaties
  • icon 2 sessie(s)
  • icon Vanaf 375,00 excl. BTW
Goesting om vertrouwenspersoon te worden? Met deze 5-daagse training ga je met vertrouwen aan de slag.
  • icon Brugge
  • icon 10 sessie(s)
  • icon 1155,00 excl. BTW

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding?
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze collega 
Steven Soenen