Persoonlijke vaardigheden

In een wereld die voortdurend verandert en waarin technologie domineert blijft menselijke interactie van essentieel belang. 

Leer hoe u uw werk efficiënt kunt organiseren, uw boodschap helder kunt overbrengen, en zo een fundament legt voor professionele groei en persoonlijke weerbaarheid. 

Liever op maat?

Kiest u liever voor een persoonlijk traject?
Volledig op maat en op individueel of groepsniveau. Ontdek de mogelijkheden.

Stelt u zich eens voor...

Het is maandagochtend, en terwijl u uw werkweek begint, voelt u de druk van naderende deadlines en de verwachtingen van uw team. U wordt geconfronteerd met een complexiteit van uitdagingen, van werkdruk tot economische onzekerheden. De sleutel tot succes ligt in het navigeren door deze externe factoren, buiten uw controle, en het ontwikkelen van interne vaardigheden om veerkrachtig te blijven. De opleidingen in persoonlijke en communicatieve vaardigheden van SBM bieden de tools en inzichten die nodig zijn om uzelf te versterken, waardoor u niet alleen uw huidige uitdagingen kunt overwinnen, maar ook voorbereid bent op toekomstige obstakels.
 

Communicatieve vaardigheden

Soft skills

Foto Jordy Van Hecke
Quote Image

De confrontatie met soft skills was nieuw. Daarin stappen zetten was noodzakelijk in onze nieuwe rol.

Jordy Van Hecke - Relatiebeheerder Accountancy

Lees verder
Foto Jordy Van Hecke

Deze opleidingen wilt u niet missen

Opleidingen persoonlijke vaardigheden

Bekijk alle opleidingen binnen dit thema
U durft niet zeggen wat u denkt. U denkt 'neen', maar u hoort uzelf 'ja' zeggen. Met deze assertiviteitstraining leert u opkomen voor uzelf!
  • icon Diverse locaties
  • icon 4 sessie(s)
  • icon Vanaf 650,00 excl. BTW
In deze praktijkgerichte training verwerft u verschillende professionele vaardigheden om uw timemanagement te verbeteren.
  • icon Diverse locaties
  • icon 4 sessie(s)
  • icon Vanaf 650,00 excl. BTW
Hoe zorgt u ervoor dat u bereikt wat u wilt met uw communicatie? Kom meer te weten ove uw eigen manier van communiceren en de invloed die dat heeft op het gedrag van anderen.
  • icon Diverse locaties
  • icon 4 sessie(s)
  • icon Vanaf 650,00 excl. BTW

In de kijker

Spreken voor publiek

Moet u binnenkort voor publiek spreken en breekt het zweet u al uit? Wilt u met zelfvertrouwen en impact leren presenteren? In de opleiding Spreken voor publiek leert u stapsgewijs een boeiende en beklijvende speech of presentatie geven. Geen knikkende knieën meer, maar met een glimlach op het podium! 

Een traject net zo uniek als uw organisatie

Een unieke leerervaring blijft hangen.
Bent u klaar om een gepersonaliseerd leertraject te starten? Samen stippelen wij uw incompany training uit. 

SBM_Medewerkers_SSN_256x256.jpg
Steven Soenen