Learning and development

Wilt u een impactvolle L&D-professional worden? Wilt u de groei van mensen en bedrijven stimuleren? Ontdek de sleutel tot succes in onze opleidingen Learning and development. Bereid u voor om te inspireren, motiveren en innoveren in het leerlandschap van morgen! 

De opleidingen Learning en development zijn bestemd voor managers, trainers, HR-professionals en iedereen die betrokken is bij het ontwikkelen van leer- en ontwikkelingsprogramma's in organisaties. Kortom, deze opleidingen zijn bedoeld voor iedereen die zich wil ontwikkelen tot een L&D-expert en wil bijdragen aan de groei en ontwikkeling van organisaties en individuen. 

In de kijker

Learning & Development - Basisopleiding

Klaar om een cruciale rol te spelen in talentontwikkeling? Wilt u een specialist worden in Learning & Development? Duik in de boeiende wereld van L&D en word een expert. In deze opleiding leert u vaardigheden ontwikkelen, leeroplossingen uitwerken en de groei van uw organisatie stimuleren! 

Onze troeven

Ruim aanbod

Geniet van een ruim aanbod van opleidingen en bijscholingen. Zo blijft u volledig up-to-date. Of u nu kiest voor een training uit het open aanbod of een bedrijfsopleiding op maat, SBM staat voor u klaar.

Ondersteuning door experts

Laat u ondersteunen en begeleiden door experts in learning en development. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld, en delen met veel plezier hun ervaring en expertise. 

Praktijkgerichte aanpak

Profiteer van onze praktijkgerichte aanpak. Dankzij onze hands-on trainingen kan u uw verworven kennis en vaardigheden meteen toepassen in uw job.   

Blog

Check of uw bedrijf inhaakt op de 4 trends in L&D

Ontdek hier hoe uw bedrijf een voortrekkersrol kan spelen in Learning & Development! Zet in op inspirerende leervormen, betrokken managers en keuzevrijheid voor medewerkers. Is uw bedrijf klaar voor de toekomst van leren? 

Review

Beaulieu, Liantis & Mitsubishi Electric spreken over hun leerprogramma's

Hoe wapent u zich vandaag voor de markt van morgen? Beaulieu, Liantis en Mitsubishi Electric spreken vrijuit over hun leer- en ontwikkelingsprogramma’s bij SBM. Waarom die drie? Omdat zij wars zijn van ‘one-shot trainingen’: zij baseren hun geïntegreerde opleidingstrajecten op strategische keuzes. En schenken extra aandacht aan de ontwikkeling van soft skills. Daarmee wapenen ze zich vandaag al voor de markt van morgen.

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding?
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze collega 
Steven Soenen